Celebrity

18. října 2024 12:26

Michaela Vlčková

Liam Payne se z balkonu zřítil s lahví whisky v ruce. Vedle těla ležel i zapalovač

Zpěvák Liam Payne zemřel v pouhých 31 letech

Zpráva o úmrtí zpěváka Liama Paynea přišla v noci na čtvrtek jako rána z čistého nebe. Podle prvotních zpráv se jednatřicetiletý muzikant zřítil z hotelového balkonu ve třetím patře v Buenos Aires. Nyní začínají vyplouvat na povrch detaily. Zaměstnanci hotelu se ještě před tragickou událostí obávali, že zábradlí na balkonech není dostatečně vysoké. Člen dnes již nefungující kapely One Direction se měl zřítit s mobilem, zapalovačem a lahví whisky v ruce.

Zpěvák Liam Payne zemřel v noci na čtvrtek. Podle dosavadních informací se zřítil z hotelového balkonu ve třetím patře v Buenos Aires v Argentině, kam zavítal, aby podpořil svého přítele Nialla Horana na jeho koncertním turné. Niall a Liam byli členy populárního boybandu One Direction, kde mimo jiné působil také Harry Styles. Všichni pozůstalí členové jsou z odchodu Liama hluboce zarmouceni.

Tělo jednatřicetiletého zpěváka bylo nalezeno na hotelovém dvoře vedle zapalovače, mobilního telefonu a láhve whisky.

Zaměstnanci argentinského hotelu Casa Sur nyní prolomili mlčení a uvedli, že ještě před tím, než se Liam Payne zřítil, měli obavy, zda balkonové zábradlí není pro hvězdu nebezpečné, protože je příliš nízké. Zpěvák byl podle jejich slov dost opilý a tak měli strach, aby nepřepadl přes nízké skleněné zábradlí, přes které lze snadno přepadnout i střízlivý. Jejich obavy se však bohužel naplnily. Skleněné zábradlí měří podle deníku Daily Mail 1,2 metru.

Argentinská policie nyní pracuje s verzí, že zpěvák před svou smrtí procházel nějakým typem záchvatu v důsledku zneužívání návykových látek.

Host je na drogách, pošlete pomoc, volali zaměstnanci

Z nově zveřejněných detailů vyplývá, že se neštěstí možná dalo zabránit. Ještě před Liamovou smrtí jeden ze zaměstnanců v panice dvakrát telefonoval na tísňovou linku. „Máme tady hosta, který je úplně mimo z drog a ničí všechno v hotelovém pokoji. Potřebujeme, aby sem někdo přišel,“ cituje deník znění telefonátu. Že byl hotelový pokoj zdemolovaný a plný drog, vyšetřovatelé potvrdili již dříve.

Poté, co hovor skončil, zaměstnanec vytočil linku znovu a tentokrát i vyjádřil obavy o život zdrogovaného hosta. „Nevím, jestli život hosta není v ohrožení. Pokoj má balkon a obáváme se, že by si mohl něco udělat,“ pokračoval.

Čtěte také: Paynea viděli před smrtí se „záhadnými“ ženami. Mohl spadnout v bezvědomí, tvrdí prokuratura

Podle tamějších médií se Payne v hotelovém loby choval naprosto nevyzpytatelně. Svůj laptop roztřískal tak, že jím hodil o zem, a následně musel být odveden do svého pokoje.

Pár vteřin poté zaměstnanci slyšeli hlasitou ránu, která vycházela z hotelového dvora. „Pošlete záchranku, už jenom záchranku,“ zněl poslední telefonát od zaměstnanců hotelu.

Zpěvák zemřel na následky 25 zranění, která utrpěl při pádu a která vedla k „vnitřnímu a vnějšímu krvácení“, jak ukázaly předběžné výsledky pitvy, přičemž „samotná zranění hlavy byla dostatečnou příčinou smrti“.

Lékaři oznámili, že zpěvák během pádu „nezaujal reflexivní postoj“, což naznačuje, že v době smrti mohl být v úplném nebo částečném bezvědomí.

Záběry ze zdemolovaného hotelového pokoje Liama Paynea, v němž vyšetřovatelé objevili i drogy. Cizí zavinění jeho smrti již prokuratura vyloučila:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.