Celebrity

18. října 2024 09:13

Tomáš Durčák

Bylo mi ctí sledovat, jak rozdával radost. Harry Styles s kolegy oplakávají Liama Paynea

Liam Payne se měl před smrtí chovat násilně

Všichni členové bývalé kapely One Direction už v sobě našli sílu k tomu, aby vydali nejen společné, ale i své osobní vyjádření ke smrti bývalého kolegy a kamaráda Liama Paynea. Jako zatím předposlední napsal v pátek, co má na srdci, zpěvák Harry Styles. A ve stejný den jsme se dočkali i slov toho posledního, Nialla Horana, s nímž si byl Liam velmi blízký.

Nedlouho poté, co One Direction vydala skrz čtveřici Niall Horan, Harry Styles, Zayn Malik a Louis Tomlinson společné vyjádření ke ztrátě svého dlouholetého kamaráda i kolegy, se Harry rozhodl napsat i svá vlastní slova. Ta posléze zveřejnil na Instagramu, kde v emotivním dopise popsal Liama jako „vřelého, podporujícího a neuvěřitelně milujícího“.

Čtěte také: Záhadná smrt Liama Paynea: Krátce před tragédií zveřejnil video. Smál se na něm a žertoval

Ke snímku Liama na pódiu před vyprodaným stadionem Styles napsal: „Z Liamova odchodu jsem opravdu zdrcen. Jeho největší radostí bylo dělat druhé lidi šťastnými a bylo mi ctí být po jeho boku, když tak činil. Liam žil život otevřeně, se srdcem na dlani a měl pro něj takovou energii, která byla až nakažlivá.“

„Byl vždy vřelý, solidární a neuvěřitelně milující. Léta, která jsme spolu strávili, budou navždy patřit k těm nejcennějším v mém životě. Vždycky na něj, svého milého přítele, budu vzpomínat,“ uvedl dále Harry Styles, který dále vyjádřil soustrast jeho nejbližším. „Srdce mi puká pro Karen, Geoffa, Nicolu a Ruth, jeho syna Beara a všechny lidi po celém světě, kteří ho znali a milovali stejně jako já,“ dodal populární zpěvák.

Posledním, kdo sek tragické ztrátě kamaráda vyjádřil, byl Niall Horan, kterého se téměř jistě kamarádova smrt dotkla úplně nejvíc. Liam totiž do argentinského Buenos Aires přiletěl právě pro to, aby začátkem říjne Nialla podpořil na jeho zdejším koncertu. „Niall byl nesmírně vděčný, že Liam dorazil, aby podpořil jeho a jeho hudbu. Jejich pouto bylo nezničitelné a skončili jako velmi dobří kamarádi,“ citoval Daily Mail svého insidera.

„Smrt úžasného kamaráda Liama mě zcela zdrtila a stále nemůžu uvěřit, že je to skutečné. Mohli jsme spolu prožít své nejdivočejší sny a vzpomínky na ně nikdy nenechám zmizet. Pouto a přátelství, které jsme spolu měli, si člověk za život vytvoří jen výjimečně,“ uvedl Niall. „Jsem šťastný a vděčný, že jsem ho nedávno mohl vidět. V tu chvíli mě však vůbec nenapadlo, že když jsme si toho večera říkali sbohem a objímali se, bylo to sbohem na vždy. Posílám lásku všem jeho blízkým a samozřejmě synovi Bearovi. Děkuji za vše, miluju tě brácho,“ uzavřel své bolestné vyjádření Horan.

Jako první mlčení prolomil Louis Tomlinson

Jeho slova přichází poté, co svá osobní vyjádření ke tragické smrti Liama Paynea vydali o pár hodin dříve i jeho další dva kolegové z One Direction. Louis Tomlinson ve svém delším textu na sociálních sítích neskrýval zdrcení z toho, že přišel o „bratra“ Liama, kterému aspoň na dálku slíbil, že „vždycky bude strejdou jeho synovi Bearovi“.

„Liam byl někdo, ke komu jsem každý den vzhlížel, neuvěřitelně pozitivní, zábavná a hodná duše,“ uvedl Louis, který dále popsal, jak se s Liamem poprvé před lety setkali a vyzdvihl nejen jeho úžasný hlas, ale také nesmírný talent pro skládání hudby nebo cit pro melodii: „A mimochodem, Liam byl podle mě nejdůležitější součástí One Direction. Jeho dřívější zkušenosti, vždy perfektní tón, dar psát písně, nepřekonatelná prezence na jevišti… ten seznam nekončí. Díky Liame, že jsi nás formoval.“

Čtěte také: Dětství bez ledviny, obří sláva i hvězdné ženy. Příběh Liama Paynea skončil tragicky

„Tahle zpráva je pro tebe Liame, jestli posloucháš: Mám obrovské štěstí, že jsem tě mohl mít ve svém životě a nyní opravdu bojuji s myšlenkou, že ti musím říct sbohem. Rád bych s tebou ještě někdy sdílel pódium, ale nebylo nám to souzeno. Chci, abys věděl, že pokud mě bude Bear kdykoli potřebovat, budu pro něj tím strýčkem, kterého v životě potřebuje a budu mu vyprávět příběhy o tom, jak úžasný byl jeho táta,“ napsal Louis Tomlinson dále ve svém velmi emotivním textu.

Doslova jen pár minut po něm zveřejnil své vlastní, podobně dlouhé vyjádření také třetí člen One Direction Zayn Malik. Ten mladšímu kamarádovi poděkoval za to, že jej podporoval v některých nejtěžších chvílích jeho života. Zároveň popsal, že i když Liam neměl problém kohokoli na rovinu za chybu zkritizovat, z čehož mezi nimi plynuly konflikty, vždy jej za to tajně obdivoval: „Pokud šlo o hudbu Liame, byl jsi v každém ohledu tím nejschopnějším, na něhož jsme se na pódiu mohli vždy spolehnout. Všechny vzpomínky na tebe si navždy uchovám ve svém srdci. Doufám, že ať už jsi teď kdekoli, je ti dobře a jsi v klidu a víš, jak jsi milován,“ dodal Malik.

Čeká nás nesmírně smutné poslední setkání One Direction

Fanoušci One Direction na sociálních sítích mimo oplakávání Liamova odchodu truchlí i nad tím, že už se nikdy nedočkají vytouženého comebacku, kdy by opět na pódium vyrazila stará známá pětice zpěváků. Některým už však došlo, že se jim jejich sen přece jen splní, jen v trochu jiné podobě, než čekali. „Už jsem si uvědomila, že poslední setkání One Direction proběhne na pohřbu Liama,“ napsala jedna ze zdrcených fanynek k vyjádření Harryho Stylese.

Záběry ze zdemolovaného hotelového pokoje Liama Paynea, v němž vyšetřovatelé objevili i drogy. Cizí zavinění jeho smrti již prokuratura vyloučila:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.