Celebrity

15. června 2024 07:45

Šarlota Chmelařová

Libor Bouček přiznal, že občas zanedbává rodinu. Žena je ráda, že mě práce baví, říká

Libor Bouček v Show Jana Krause

Libor Bouček patří mezi naše nejlepší moderátory. Kromě zábavních pořadů komentoval například i sportovní zápasy různého druhu. Jak se mu daří skloubit práci a rodinný život?

Libor Bouček je mimořádně úspěšný a obdivuhodně výkonný muž. Moderátor, který aktuálně bravurně okomentoval třicet hokejových zápasů, se ale nezaměřuje pouze na jeden sport. Vedle hokeje totiž komentuje i basketbal a je moderátorem několika televizních pořadů.

Mohlo by vás zajímat: Libor Bouček si naplánoval vlastní pohřeb. Už si předtočil i smuteční řeč

„Myslím si, že máme nejlepší fanynky a fanoušky na světě, kteří si to užívají,“ vrátil se Bouček v pořadu Show Jana Krause k atmosféře zápasů právě proběhlého mistrovství světa v hokeji. „Jediná ambice, kterou člověk při tom komentování musí mít, je, ať vynikne ten hokej,“ vysvětlil zkušený moderátor. „A to je to nejhezčí na tom moderování, že člověk není ten středobod vesmíru, ale že to jen zprostředkovává,“ dodala hvězda zábavního pořadu Inkognito.

Moderování ho občas pohltí

Bouček nicméně připustil, že je velice snadné sklouznout k pocitu, že je to tak trochu i jeho úspěch. „Když člověk začne žít v té hale, najednou tam potkává ty hokejisty. Nejdřív se osměluje, jen si s nimi kyne, ale pak už si s nimi i plácá,“ popisoval atmosféru na stadionu Bouček. „A pak bylo to semifinále se Švédskem, a já jsem jim říkal: ‚Dneska to dáme, kluci!‘ A pak jsem se zarazil s tím, že já přeci nic nedám,“ dodal s humorem moderátor pořadu Máme rádi Česko.

Práce má občas nad hlavu, tudíž přiznal, že někdy zanedbává rodinu. „Na ten první týden hokejového šampionátu se mi podařilo přesvědčit mou ženu, že by bylo dobré, kdyby jela s dětmi na dovolenou. Takže na měsíc odcestovala,“ líčil Libor rodinnou situaci.

Čtěte také: Libor Bouček slaví s manželkou čtyři roky od svatby. Napsal jí dojemné vyznání

„Jinak já chodím buď moderovat, nebo domů. Takže jsem doma vlastně docela často. Teď jsem byl například s dětmi nonstop asi čtyři a půl dne,“ dodal. Má však štěstí, že je jeho žena velice tolerantní. „Je ráda, že mě moje práce baví,“ uzavřel spokojeně Libor. Pořad Show Jana Krause můžete sledovat každou středu od 21:40 na Primě.

Libor Bouček prozradil, co pro něj bylo na MS v hokeji nejtěžší:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.