Celebrity

9. listopadu 2023 12:19

Karolína Oehmová

Libor Bouček si naplánoval vlastní pohřeb. Už si předtočil i smuteční řeč

Pohřeb Libora Boučka – Inkognito S3 (31)

Je mnoho profesí, které lidi minimálně překvapí. Z tohoto povolání ale spíš mrazí. Libor Bouček ve studiu oblíbené zábavné show přivítal pohřební průvodkyni. Při té příležitosti si rovnou naplánoval vlastní smuteční obřad.

Velké překvapení bylo pro všechny panelisty zjištění, že sympatická Alena je pohřební průvodkyně. Veškerý mrazivý pocit ze smrti okamžitě zahnal Libor Bouček, který celou situaci přetvořil na humor. „Co teda musím udělat, když si chci zařídit pohřeb?“ ptá se Libor Aleny, která právě zmiňovala, že ona už má vše k onomu dni naplánované a její maminka také.

Pohřeb Libora Boučka bude ve studiu

V prvním případě je důležité si vybrat místo. „Já když o tom přemýšlím, jsem nejčastěji v tomto studiu,“ směje se Bouček a Alena bez problému přitakává. Naposledy totiž byla na smutečním obřadu na letišti v Hradci Králové. Žádné místo tedy pro ni není překvapivé. Dále je potřeba znát seznam smutečních hostů. Kdo přijde říct poslední sbohem Boučkovi? „Asi Jakub Prachař přijde, bylo by mi líto, kdyby ne. Jako hudební podklad bych rád kapelu Kryštof, píseň Cesta,“ říká Bouček v show Inkognito, kterou můžete sledovat ve čtvrtek ve 20:15 na Primě.

Sám si napíše smuteční řeč

To nejdůležitější ale teprve přijde, smuteční řeč. „Hlavní součástí naší práce je psaní velké smuteční řeči, kde vzpomínáme a oslavujeme život toho zemřelého,“ říká Alena. Při této informaci Libor zbystří. Jako moderátor a dramaturg není zvyklý, že by za něj někdo něco psal. Proto okamžitě zjišťuje, jestli aspoň může tu řeč předem vidět. „Tak si to napiš sám, vždyť dobře píšeš,“ pobízí Libora kamarád Jakub Prachař.

Smuteční řeč si předtočil, je pro diváky

Většinou se smuteční řeč píše s pozůstalými, ale v tomto případě by si to chtěl Libor sám ohlídat. Alena pak v den pohřbu text přednese. „Libore, máme tady kamery, nechceš si tu smuteční řeč sám předtočit?“ vybízí panelisté moderátora se slzami v očích ze smíchu. Ten samozřejmě nezkazí žádnou srandu a posílá divákům jasný vzkaz. „Vážení diváci, je mi to líto, ale nebojte se, reprízy budou!“

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.