Celebrity

8. července 2024 17:50

Michaela Vlčková

Umím dobře roztahovat prsty, říká Lily Allen. Fotky svých obnažených chodidel prodává

Populární zpěvačka Lily Allen (39) si minulý týden založila účet na placené platformě OnlyFans, kde nabízí snímky svých chodidel. Nyní ve svém podcastu fanouškům obhajuje, proč se rozhodla fotografie prodávat. Vysvětlila, že je to posilující po letech, kdy ji mnozí sexualizovali už od mládí. Také řekla, co na to říká její manžel a hvězda seriálu Stranger Things David Harbour (49).

Účet na necenzurované platformě pro dospělé si Lily Allen založila poté, co jí bylo řečeno, že její nohy jsou na internetu vysoce hodnocené. Předplatné jejího účtu si mohou zájemci pořídit za 8 dolarů, v přepočtu tedy zhruba 238 korun, píše britský deník Daily Mail.

Čtěte také: Dcery Charlieho Sheena jsou jako nebe a dudy. Jedna se svléká za peníze, druhá čte bibli

V podcastu Miss Me? hudebnice vysvětlila, že účet je určený pro vybranou skupinu nadšenců, kteří mají zájem o fotografie na míru, na nichž „roztahuje“ prsty.

Lily Allen má konečně moc nad vlastní sexualitou

„Zjistila jsem, že mě to vlastně docela posiluje,“ sdělila Lily Allen v nejnovějším dílu svého podcastu. „Jelikož jsem byla od útlého věku velmi sexualizovaná a doslova všichni ostatní z této sexualizace profitovali, je velmi zábavné mít moc a kontrolu nad něčím, co mi připadá tak hloupé,“ nastínila.

Většina lidí prodává na OnlyFans především necenzurovaný obsah pro dospělé, Allen však své působení na platformě obhajuje tím, že fotografie nohou nepovažuje za perverzní. „Nemám pocit, že by to bylo sexuální. To, jak je to přijímáno, je úplně jiná věc,“ zamyslela se.

Manžel ji chválí

Allen, která má z předchozího manželství se Samem Cooperem dvě děti, uvedla, že její současný manžel David Harbour její nový podnikatelský záměr chválí. Hvězda seriálu Stranger Things si myslí, že je to skvělé.

Mohlo by vás zajímat: FOTO: Exmanželku Charlieho Sheena kritizují kvůli fotkám s dcerou na OnlyFans. Co na nich dělá?

„Nejdřív ho to nevzrušovalo, ale pak se zeptal, jestli je to pro mě úchylka,“ vyprávěla. „Ne, rozhodně to není moje úchylka. Ale možná je v tom něco, co vnímám jako lehce perverzní,“ odpověděla svému manželovi.

Má nastavená pravidla

V podcastu také vysvětlila, že má nastavená přísná pravidla pro to, jaká přání svým zákazníkům vyplní a jaká ne.

„Moji předplatitelé jsou s obsahem, který jim dodávám, velmi spokojeni. Jsou to jen nohy. Mám velmi přísné zásady,“ pronesla s tím, že jí mnoho mužů píše do soukromých zpráv své požadavky. „Žádají mě o různé bláznivé věci, s takovou radostí ale říkám, že pouze nohy. Můžeme se bavit o tom, co s nohama můžu dělat, ale nesmí se to týkat jiných částí těla,“ zdůraznila.

„Roztahování prstů je velká věc. Chtějí mě vidět, jak roztahuji prsty, a já je mám zřejmě dobře roztažené,“ řekla Lily Allen, která se proslavila například hitem Not Fair.

Nápad jí vnukla nehtařka

Zpěvačka dále prozradila, kde vznikla myšlenka si OnlyFans založit. „Mám paní, která mi chodí dělat nehty. Řekla mi, že mám na Wikifeet pět hvězdiček, což je docela vzácné,“ svěřila se Allen.

„Moje nohy jsou na internetu hodnoceny poměrně vysoce. Wikifeet je Wikipedie pro nohy slavných lidí,“ vysvětlila muzikantka. Její nehtařka se domnívala, že by zpěvačka mohla prodejem fotografií svých chodidel vydělat spoustu peněz. Zprvu se Allen této myšlence bránila, nakonec však ale na sociální síti Instagram svým fanouškům v příběhu oznámila, že už i ona se připojila k dalším z řady slavných celebrit, kteří jsou na OnlyFans. Kolik má populární hvězda odběratelů, není známé.

OnlyFans si založila také modelka Simona Krainová. Ví, že ji sledují i zvrhlíci:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.