Celebrity

10. září 2024 12:15

redakce Prima Ženy

Lucie Vondráčková si koupila dům od sousedů. Má obrovský pozemek a tři koupelny

Zpěvačka Lucie Vondráčková se rozhodla rozšířit svůj majetek a pořídila si již třetí dům v řadě. Na obrovskou vilu, za kterou zaplatila 21 milionů, si půjčila od banky. S majetkem však bude moci nakládat až po smrti bývalých majitelů.

Lucie Vondráčková (44) žije v pražské čtvrti Libuš se svými dvěma syny, které má s hokejistou Tomášem Plekancem. Obě děti v místě navštěvují také mezinárodní školu. Zpěvačka se tam rozhodla pořídit další dům a koupila si přímo ten od sousedů za 21 milionů korun, jak uvádí redakce eXtra.cz.

Mohlo by vás zajímat: Lucie Vondráčková jako partnerka nasadila Krajčovi laťku vysoko. Randila i s Dlouhým

Dvojnásobná maminka bydlela dříve v luxusním apartmánu na Kavčích horách, který dostala od svého exmanžela. Nemovitost se ale nakonec rozhodla prodat a pořídila si za to současné bydlení se dvěma domy na pozemku.

Věcné břemeno

Nově zakoupená dvoupatrová vila, která stojí nalevo od zpěvaččina původního obydlí, má pět místností, kuchyň, chodbu a tři koupelny. Pozemek má včetně zastavěné plochy 1200 metrů čtverečních. Součástí nemovitosti je také sklep a garážové stání. Jak ale uvádí informace v kupní smlouvě, nyní nemovitost ještě užívat nemůže, a to kvůli takzvanému věčnému břemenu výměnku.

Rodiče předchozí majitelky si totiž v roce 2017 v darovací smlouvě nechali zanést, že mají právo užívat dům i pozemky bezplatně až do své smrti. Zpěvačka má kromě toho také byty v centru Prahy. Štěstí nezažívá pouze na poli financí, ale daří se jí také v lásce. Po těžkém rozvodu s Plekancem je nyní Vondráčková už přes dva roky šťastně zadaná s o osmnáct let mladším MMA zápasníkem Zdeňkem Polívkou (26).

Lucie Vondráčková promluvila o nové lásce:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.