Celebrity

24. července 2024 13:18

David Laštovka

Pavlásek se s Pazderkovou rozvedl po čtvrt roce. Současná manželka randila s Čermákem

Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka (31) - Lukáš Pavlásek

Komik a herec Lukáš Pavlásek, který 24. července slaví 46. narozeniny, se během života oženil dvakrát. První manželství s kolegyní Ivou Pazderkovou se rozpadlo po pouhých třech měsících. Podruhé se k oltáři vydal před dvěma lety. Koho si vzal a jak mu to v manželství klape?

První láskou Lukáše Pavláska byla o dva roky mladší kolegyně Iva Pazderková. Po krátké známosti si ji vzal za ženu. „Moje první svatba byla trošku z legrace. Tajili jsme to, protože jsme se za to trošku styděli. Bylo to v době, kdy jsme začali dělat Na stojáka, krátce jsme spolu chodili, byli jsme v takovém rozjásaném období. Oba jsme věděli, že to je jenom, abychom si udělali srandu. Nikoho jsme nepozvali, ani rodiče, ti pak byli strašně naštvaní. A pak, jen co to šlo, zase jsme se rozvedli. To byla taková svatba na zkoušku,“ přiblížil s úsměvem Lukáš Pavlásek v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Mohlo by vás zajímat: Lukáš Pavlásek ukázal krásnou manželku. Před ním randila s Hynkem Čermákem

O manželku musel bojovat

Se svou současnou manželkou Denisou, která pracuje jako PR manažerka, se poznal na festivalu ve Slavonicích. Podle časopisu Sedmička měla v minulosti randit také s hercem Hynkem Čermákem. Pavláskovi se zalíbila na první pohled. Nebyl však jediným mužem, který o její srdce usiloval. „Najednou tam na ni začal dorážet takový svalnatý... Neřekl bych, že typicky úplně odlišný než já, ale trochu jiný byl. Ona se nade mnou ale slitovala a od té doby jsme spolu,“ svěřil se s úsměvem Lukáš Pavlásek v pořadu Show Jana Krause.

Svatba? Jeden velký mejdan

S Denisou je spojil především smysl pro humor. Oba mají rádi nadsázku. Zasnoubili se v roce 2020, obřad však museli odložit kvůli pandemii koronaviru. Vyšlo to až v září 2022. Přípravy si vzala na starosti Denisa, Lukáš podle svých slov řešil pouze to, čemu rozumí nejlépe, takže zajistil alkohol a pódium.

Čtěte také: Lukáš Pavlásek shodil deset kilo. Ještě chci pokračovat, říká ke své proměně

Svatba prý byla jeden velký mejdan. „Myslím, že se to povedlo. Hosté odcházeli až nad ránem a motaly se jim nohy,“ líčil komik a herec. Na svatbě nechyběla ani jeho bývalá žena Iva Pazderková. „Denisa se s Ivou zná, jsou kamarádky,“ poznamenal Pavlásek. V manželství jim to klape, stále z nich vyzařuje láska a zamilovanost.

Lukáš Pavlásek byl hostem Nového dne na CNN Prima NEWS:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.