Celebrity

8. června 2024 06:30

David Laštovka

Lukáše Vaculíka v posteli zaučovala Andrlová. Jeho první láska zemřela na rakovinu

TEMNÝ KRAJ II: rozhovor Lukáš Vaculík

Lukáš Vaculík, který 8. června slaví 62. narozeniny, patří k nejcharismatičtějším českým hercům. Hvězdou se stal už jako teenager a pro mnohé dívky a ženy byl idolem. Jaké je jeho soukromí?

První hlavní roli získal Lukáš Vaculík už ve svých devatenácti letech, když zazářil ve filmu Vítr v kapse. „Pozval jsem ho na herecké zkoušky a hned při prvním osobním setkání na mě zapůsobil. Milý, příjemný kluk. Bylo mi jasné, že z něj za pár let bude česká filmová hvězda,“ prozradil webu Prima Ženy režisér Jaroslav Soukup. Jak se ukázalo, ve svém úsudku se nemýlil.

Při postelové scéně se styděl

Ve filmu Vaculíka čekala i milostná scéna s o dva roky starší kolegyní Ivanou Andrlovou, která už s prací před kamerou měla bohaté zkušenosti. „Lukáše Vaculíka jsem zaučovala ve Větru v kapse. To byl jeho první velký film. Měli jsme tam postelovou scénu, kdy za mnou Lukáš vylezl oknem do vily. Byli jsme pod peřinou. Lukáš byl nahoře nahý, ale na nohou měl džíny, protože se bál svléknout,“ zavzpomínala s úsměvem Ivana Andrlová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

První láska zemřela na rakovinu

Velkou láskou Lukáše Vaculíka byla zpěvačka Marta Stravová. Poprvé se potkali v roce 1987 v zájezdovém pořadu, se kterým objížděli republiku. Sympatická brunetka byla tehdy na vrcholu slávy, stejně jako on. Jak to tak u hvězdných párů bývá, vztah jim nakonec nevydržel. Zatímco Marta, která pocházela z velké rodiny a měla pět sester, se toužila usadit a mít děti, Lukáš se na otcovství ještě necítil. Přání se ji nakonec splnilo o pár let později, ale s jiným mužem. Přivedla na svět dva krásné syny a užívala si rodinnou idylku. Ta ovšem netrvalo dlouho. V pouhých čtyřiceti letech zemřela na rakovinu.

Čtěte také: Osudové ženy skromného herce Lukáše Vaculíka. První lásku mu vzala nemoc

S matkou svého syna se rozvedl

V roce 2003 se Vaculíkovi narodil syn Lukáš, kterého přivedla na svět jeho tehdejší partnerka Petra. O tři roky později si ji vzal za manželku, ale v roce 2014 se rozvedli. Letos se herec znovu oženil. Nyní zažívá velmi spokojené životní období. Ve vztahu mu to maximálně klape a daří se mu i po pracovní stránce.

Lukáš Vaculík si zahrál v seriálu FTV Prima Temný kraj, promluvil o něm v úvodním videu. A vy ho najdete na platformě prima+.

Herec Sagvan Tofi promluvil o muzikálech a spolupráci s Vondráčkovou, Vašutem a dalšími celebritami:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.