Astročlánky

10. srpna 2024 05:30

Sára Částečková

Magie hvězd na následující dny: Naučte se vidět život pozitivně

Dny jsou pod silnými vibracemi lásky a souznění s každou bytostí. Pozorujte noční oblohu a rozjímejte nad svým životním úkolem. Hvězdy vám přináší odpovědi na tajné otázky vašeho srdce. Co přesně vám hvězdy na následující dny vzkazují?

Magie hvězd

Hvězdy přináší životní změnu ve vašich úkolech a povinnostech. Změna se může týkat také oblasti zdraví a zaměstnání. Potřebujete zlepšit fyzickou kondici nebo zdraví? Změňte životní styl tak, abyste byli co nejméně vystaveni stresu a nepohodě. Zamyslete se nad tím, jaký život žijete. Rozvrhněte si povinnosti tak, abyste měli dostatek času na sebe, své záliby a také přátele. Pokud neúnavně pracujete pro ostatní, je na čase vyvážit energie a dovolit ostatním, aby vám také pomohli a oplatili vaši láskyplnou péči.

Mohlo by vás zajímat: Srpnu podle numerologie vládne sedmička: Můžete zjistit, zda jdete správným směrem

Požádejte hvězdy o přátelství

Najděte si čas na sledování noční oblohy. Nahlas vyslovte „jsem šťastná/ý“ a vnímejte vibrace slov, nechte se zcela pohltit štěstím a každou buňku ve svém těle obdarujte láskou, vděčností a radostí. Jak se cítíte? Dovolte, ať vaše vnitřní světlo září jako hvězdy na nebi a koupejte se v jasu hvězd. Vnímáte negativní energii a nevíte, co s tím? Zkuste si připustit, že některá část vaší duše potřebuje doplnit lásku a uzdravit. Milujte život a vnímejte jeho krásu. Obejměte své vnitřní dítě a probuďte v sobě lásku a přátelství.

Vaše skryté já ví, že jste ctižádostiví

Možná jste právě teď zjistili, že největší potěšení vám přinášejí společné zážitky s nejbližšími a vzájemná spolupráce. Láskyplné a srdečné energie vládnou těmto dnům. Jestli chcete založit opravdu hluboké vztahy, je potřeba, aby vše bylo v rovnováze a harmonii. Naučte se dávat nezištně bez falešných očekávání, vyhnete se tak zbytečnému zklamání.

Čtěte také: Horoskop lásky na srpen 2024: Blíženec se bláznivě zamiluje, Panna bude žárlit

Láska, mezilidské vztahy, rodina

Chcete-li vytvořit šťastný a dlouhodobý vztah, pak je zapotřebí zbavit se sklonů k panovačnosti, náladovosti a kritice. Velmi často mohou vznikat problémy ve vzájemných vztazích. Dávejte si pozor na přílišnou tvrdohlavost a touhu mít ostatní pod kontrolou. Zbytečně dochází k odcizení, naštěstí je jen krátkodobé.

Buďte něžní, odpouštějte a milujte

Snažte se vcítit do potřeb vašeho partnera a věřte, že láska žije v každé bytosti, jen čeká na probuzení a pochopení. Opusťte každodenní shon a rozjímejte o duchovních záležitostech. Pokud je to jen trochu možné, zapomeňte na úklid, práci a buďte v kruhu svých nejbližších. Pozorujte Měsíc na noční obloze a nechte svou mysl bloudit v tichu hvězd.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.