Marek Adamczyk zahání stesk po ženě sportem i psem. Chybí mi, ale dá se to vydržet, říká

Marek Adamczyk v Show Jana Krause

Herec Marek Adamczyk si vzal snowboardistku Evu Samkovou. Úspěšná sportovkyně však tráví poměrně dost času mimo domov. Jak zvládají odloučení? A na jaké projekty se talentovaný herec těší?

Herec Marek Adamczyk společně se svou ženou vystupovali v televizní taneční soutěži. Netančili však spolu, ale proti sobě. „Dostal jsem se za půlku,“ připomněl Marek pyšně v Show Jana Krause svůj taneční výkon. Zatímco herec vypadl po šestém kole, jeho manželka Eva skončila se svým tanečním partnerem na druhém místě. Zároveň se společně stali prvním manželským párem, který proti sobě na parketě nastoupil.

„Ona je skvělá! A myslím si, že právě to, jak se dokáže hýbat, jí hodně pomohlo i ve sportování, protože snowboardcross je hodně o rytmu,“ dodal Adamczyk na adresu své ženy, špičkové snowboardistky a olympijské vítězky, která závodí ve snowboardcrossu.

Mohlo by vás zajímat: Hvězdný pár Marek a Eva Adamczykovi se miminku nebrání. Na mateřskou by šel herec

Zatímco Eva je v tuto chvíli v plných přípravách na závodění, Marek pilně trénuje svoji novou roli. V rámci portrétů velkých osobností bude hrát na letní scéně Musea Kampa Miloše Formana. „Na to se těším,“ svěřil se s tím, že vůči slavnému režisérovi cítí ohromný respekt. „Přemýšlel jsem, co je to zadání, a myslím, že největší téma, které jsem měl spojené s Milošem Formanem, je stíhání svobody. Ta touha po tom, být svobodný,“ uvažoval nahlas herec a aktuálně slaměný vdovec.

Jak zvládá manželské odloučení?

V zimní sezoně totiž jeho žena tráví spoustu času mimo domov. „Evka se průběžně vrací. Vždycky je tak týden doma, pak je týden nebo čtrnáct dní pryč. Takže je to snesitelné. Chybí mi, ale dá se to vydržet. Není to zas tak dlouho,“ popsal herec, kterého můžete znát například ze seriálu Pod hladinou. „Většinou mi trvá pár dní, než se adaptuju na to, že tam není, a pak se zase musím adaptovat na to, že tam je,“ dodal se smíchem a vypočítal, co v tyto dny podniká. „Vídám se s kamarády, chodím se psem, připravuju se na Formana, jdu si zaběhat, zacvičit, do toho hraju divadlo… takže ten den je vlastně fajn,“ dodal rodák z Prahy.

Čtěte také: Eva Adamczyková o svých zraněních: Přetrhané vazy mě dostaly do formy

Sezona Evě končí v březnu. „Duben má volný a pak od května zase začíná trénovat na sucho. A letos v dubnu bychom spolu chtěli vyrazit na dlouhý výlet. Chceme se podívat do Ameriky po národních parcích. Na to se moc těším, bude to taková naše svatební cesta,“ upřesnil šestatřicetiletý umělec. Na závěr Marek přiznal, že i když má moc rád přírodu, zajímají ho například také moderní technologie. Přitom že by zcela vyřadily člověka, se nebojí.

„Myslím, že lidé stejně budou chtít vidět i slyšet reálné lidi,“ dodal. A navíc se angažuje v herecké asociaci, která si klade za cíl hájit profesní práva umělců. „Největší devíza toho, že ta organizace vznikla, je, že je tu od devadesátek pořád nějaká kontinuita. Že to nezaniklo. A teď je potřeba naplnit to nějakou pořádnou materií, aby herci pochopili, že je to pro ně dobré,“ vysvětlil sympatický herec v Show Jana Krause, kterou můžete sledovat už ve středu 14. února od 21:40 na Primě.

Eva Adamczyková v Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.