Celebrity

18. června 2022 05:30

Tomáš Durčák

Marie a Vladimír Růžičkovi oslavili pět let od pohádkové svatby. Čím se obdarovali?

Hokejový trenér Vladimír Růžička a jeho manželka Marie Růžičková spolu 10. června oslavili pět let ode dne, kdy si před více než 80 svatebčany řekli své ano. Marie nyní webu Prima Ženy prozradila, jak jejich společná oslava probíhala, zda se něčím obdarovali a zhodnotila soužití v manželství se svým mužem.

„Určitě nás ta doba víc stmelila. Ať už to byla samotná svatba, nebo poté fakt, že se nám narodilo dítě. Pak najednou začnete spoustu věcí vnímat jinak,“ odpověděla Marie Růžičková na otázku, co se v jejím manželství za posledních pět let nejvíce změnilo. „Neřekla bych ale, že se něco opravdu výrazně změnilo. Spíš zlepšilo, dnes jsem díky všemu, co jsme spolu prožili a zvládli, s Vladimírem ještě šťastnější a spokojenější,“ dodal.

Jak vypadalo místo, kde se Růžičkovi měli svatbu?

Jak dnes zpětně vzpomíná na svůj svatební den na zámku Červený Hrádek, kam jejich sňatek přijelo bujaře oslavit celkem 85 pozvaných hostů? Marie už totiž v té době byla těhotná, a nemohla si tak přirozeně svatební hostinu vychutnávat naplno.

„Pamatuju si, že jsem prožívala maximální spokojenost. Nepotřebuju totiž za každou cenu pít, abych se dobře bavila. Rozhodně jsem si ho tedy užila i tak. Bylo to fakt nádherné, nejen obřad, ale i všichni lidi, kteří dorazili, a ta zábava. A já jsem byla šťastná s malou v bříšku. Užila jsem si to na maximum a moc ráda na to vzpomínám,“ svěřila se Marie.

A nyní zpět do přítomnosti – k oslavě pěkného půlkulatého výročí od svatby. „U nás jsou oslavy výročí každý rok relativně pořád stejné. Takže i letos jsme to s Vladimírem oslavili klasicky obědem a večeří, nějakým společným programem a pár malými dárečky, nic víc,“ prozradila Marie s tím, že i když Vladimír její domácí kuchyni zbožňuje, na výročí s ní raději na jídlo někam vyrazí.

Dárky za každou cenu u Růžičků nejsou na pořadu dne

Jakými dárečky ji letos bývalý hokejista a hokejový trenér obdaroval? „Většinou mě dárky překvapí hned ráno, je to moc milé. Letos mi koupil krásnou kytku a k tomu náramek,“ řekla Marie, která Vladimírovi dělá radost jinak než tím, že by mu k výročí kupovala věcné dárky.

„Mám to trochu jinak, snažím se mu každý rok dát nějaké jiné překvapení ve formě zážitku, jako je třeba wellness pobyt nebo společná návštěva kina. Tohle mu dávám raději než nějaké drobné dárky,“ prozradila. A co to bylo letos?

„Manžel poslední dobou nikam příliš nevyrážel, takže jsme si zašli do kina, k tomu i na oběd, pak se projít na Hrádek a bylo nám dobře. My se zase nesnažíme to nějak přehánět, pro nás je to spíš srdcová a symbolická záležitost, než že by šlo hlavně o to něco si za každou cenu kupovat a dávat,“ uzavřela Marie, která od roku 2017 s Vladimírem Růžičkou vychovává dceru Lejlu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.