Celebrity

5. října 2023 12:30

Eliška Reiglová

Marie Rottrová se pochlubila novým účesem. Italský vzduch Lady Soul zvlnil vlasy

81 let. Tolik je zpěvačce Marii Rottrové, ale na první pohled, ba dokonce ani na ten bližší, by jí tento věk nikdo netipoval. Žena s přezdívkou Lady Soul vypadá výborně a vliv na to má pravděpodobně i její schopnost odpočívat. Na sociálních sítích se pochlubila fotografiemi z dovolené, na které s hrdostí nosí výrazně vlnité vlasy.

V minulosti byly kudrnaté vlasy trendem a neodmyslitelně patřily k image tehdy populárních zpěvaček. Marie Rottrová v posledních letech nosí vlasy rovné, lidé ji takto znají z jejích koncertů i společenských akcích. Na dovolené v Itálii se nicméně trochu uvolnila a vlasy nechala žít vlastním životem – zvlnily se a dovolenkový účes jí moc sluší.

Mohlo by vás zajímat: Taťána Kuchařová ukázala krátké vlasy. Podle fanoušků vypadá jako Sharon Stone

„Posílám vám všem pozdrav z dovolené v Apulii v jižní Italii. Slunce, stará města, skvělé jídlo, dobré víno, krásné bílé oblečení atd... je lehké si to zamilovat,“ napsala oblíbená zpěvačka k fotografiím, pod které jí fanoušci i kolegové už napsali velkou spoustu komplimentů.

Krása v každém věku

Marie Rottrová je pravděpodobně jeden z nejpozitivněji naladěných lidí na této planetě. Je známo, že kouzlo obyčejného úsměvu je obrovské. „Jsem taková. Celoživotně optimistická a dobře naladěná. Řekla bych, že jsem docela šťastná bytost. Moje přirozenost je být optimistická a pořád s úsměvem,“ řekla v rozhovoru pro časopis Prima ZOOM.

Poslechněte si rozhovor s Marií Rottrovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.