Celebrity

14. ledna 2023 13:13

Josef Šťastna

Marie Růžičková si nechala opravit prsa. Manžel Vladimír se bál, aby zvětšení nebolelo

Manželka hokejové legendy Vladimíra Růžičky (59) má za sebou náročný zákrok, cítí nepříjemnou bolest, ale uvnitř je spokojená. Marie Růžičková (34) si bude zvykat na nová prsa, která si nechala o trošku zvětšit.

Výrazná Marie je druhou manželkou vítěze z Nagana. Po boku Vladimíra Růžičky vystřídala zesnulou Evu, která ve věku 53 let podlehla rakovině. Veřejnost si na Marii špatně zvykala, lidem vadilo, že se živila jako tanečnice u tyče. To ale Maruška hodila za hlavu, bylo pro ni důležité, že za ní pevně stojí manžel.

„Smrt jeho ženy pro něj byla bolestivá a zlomová. Měl skvělou manželku, kterou hodně oceňuji. Čím jsem s Vláďou déle, tím víc. Byl to pro něj důležitý vztah a já ho nikdy nezpochybňovala,“ uvedla Marie v knize Ženy za zády.

Začátky s Vladimírem Růžičkou byly složité

Začátky vedle ikony českého hokeje byly složité, ale Maruška si dokázala místo na slunci vybojovat. Dnes s Vladimírem tvoří stabilní dvojici. Právě manžel ji dovezl před kliniku, kde ji čekala náročná operace poprsí. Marie se rozhodla, že je ideální čas nechat dekolt opravit a ňadra zvětšit.

„Jsem trochu mimo, ta první prsa mě ale bolela více. Za chvíli jedu domů, sedm dní budu jen ležet a pak musím na převaz,“ sdělila pro expres.cz žena, která již dříve uvedla, že nelituje ničeho ze své komplikované minulosti.

„Manžel věděl, že už je (implantáty) mám dlouho a musím je nechat vyměnit. Je rád, že to mám už za sebou,“ popsala s tím, že manžel měl až dojímavou péči, aby zvětšení dopadlo dobře a jeho paní netrpěla v bolestech dlouho.

„Měla jsem 420 mililitrů a teď budu mít 685. Nemyslím si, že by to byl nějaký výrazný rozdíl,“ dodala pro expres.cz s tím, že je unavená a musí hodně odpočívat.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.