Markéta Konvičková promluvila o svatbě a nemoci. Karcinoid se přestěhoval, říká

Zasnoubená Markéta Konvičková čeká na svatbu už čtyři roky. Její partner a otec její dcery René Kuboš se ale na tři měsíce odstěhoval do Anglie. Jak to teď u krásné zpěvačky vypadá? A jak je na tom po zdravotní stránce?

Markéta Konvičková (30) se zasnoubila už v roce 2020. Souhra okolností ale zapříčinila odložení svatby. Narodila se jí dcerka, poté přišlo stěhování a také starosti se zdravím. Lékaři totiž zpěvačce oznámili neveselou zprávu. „Mám vzácný druh nádoru, který se jako rakovina tváří, ale není. Díkybohu,“ sdělila Markéta v minulosti v rozhovoru pro web eXtra.cz s tím, že se jí nádor usadil na vaječnících.

Od té doby dochází pravidelně do nemocnice v Třinci a v Praze. Teď se ale blonďatá kráska svěřila s tím, že se nemoc přesunula jinam. „Zdravá nikdy úplně nebudu a doživotně se musím léčit, ale nejsem v ohrožení života. Karcinoid se z vaječníku přestěhoval do uzlin, kde zřejmě vzniklo nějaké řečiště, proto musím brát speciální léky, které zabraňují jeho růstu. Prostě si každé ráno vezmu lék, není to nic dramatického. Hlavně to nemá žádné vedlejší účinky, podobám se sama sobě a mám energii,“ uvedla Konvičková v rozhovoru pro deník Blesk.

Mohlo by vás zajímat: Markéta Konvičková se ukázala ve spodním prádle. Fanoušky naprosto odzbrojila

Nemoc si totiž zpočátku vybírala svou daň i na vzhledu. „Osm měsíců jsem nevěděla, proč mám otoky, proč mám pupínky na celém těle, proč mi vypadaly vlasy, proč mám hlavu jako dvě a kotníky jako tři. Do toho si lidé přisadili komentáři, že jsem alkoholička a troska,“ svěřila se Konvičková v rozhovoru pro Prima Ženy. Nějakou dobu dokonce nebylo jisté, jestli bude moci mít děti. Nakonec se ale v dubnu 2020 podělila o radostnou novinu, že čeká miminko a bude z ní maminka. To bylo po trápení se zdravím to nejhezčí, co zpěvačka zažila.

Manžel se přestěhoval do Anglie

Markéta je zasnoubená s pilotem Reném Kubošem, se kterým tvoří pár už téměř 10 let. Její partner se ale na nějaký čas přestěhoval do zahraničí. „U nás doma nastaly změny, protože Renda měnil práci. Už nebude pilot soukromého letadla, ale velkých boeingů se stovkami lidí. A tak se musel na tři měsíce odstěhovat do Anglie, kde podstupuje výcvik na velká letadla,“ vysvětlila Konvičková. Její 30. narozeniny si ale ujít nenechal. „Překvapil mě, že měl dvoutýdenní výpadek a oslavil se mnou moje kulatiny. Může být tady se mnou a s naší dcerkou, to je pro mě největší dárek,“ sdělila maminka dcery Amálie, která od svého partnera prý dostala letenky do New Yorku.

Čtěte také: Jan Bendig přiznal myšlenky na sebevraždu. Vnitřní hlas ho zastavil těsně před činem

Hudebnice dodala, že velká veselka je zatím stále v nedohlednu. „Svatba nebude, tedy zatím. Ale říkala jsem Rendovi, aby si pospíšil, protože se říká, když svatba není do čtyř let od zásnub, chlap musí požádat o ruku znovu a s novým prstenem. To by ho mohlo přijít pěkně draho,“ dodala se smíchem Konvičková.

Markéta Konvičková byla také hostem v pořadu Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.