Seriály a filmy

17. března 2022 05:59

red

Markéta si v seriálu ZOO došlápne na Lady X. Má důvod na ni žárlit?

ZOO (13) Markéta se Viky ptá na Sašu

Markéta je sice poměrně sebevědomá, nicméně tajemná Lady X jí nedá spát, zejména když se dozví, že do baru, kde zpívá, chodí s takovou radostí její Petr. Na Viky se proto vytasí s upřímnou otázkou! Sledujte to už teď v exkluzivní ukázce z další epizody seriálu ZOO, kterou uvidíte ve čtvrtek večer na Primě.

Na Sid naplno dopadá tíže tradičního pracovního života. Protože chce vydělat peníze, aby je vrátila bráchovi, zapíše se hned do několika prací. Bohužel ale neví, kam skočit dřív, a navíc riskuje, že ji někdo ve městě potká a provalí rodině, že není v Los Angeles!

Klid není u Sid ani ve vztahové sféře. Albert totiž rozjíždí frontální útok. I když Sid každý ze zoo před záletníkem varuje, Sid se začíná vztah líbit!

Viky není šťastná z toho, že si její zaměstnavatel Kříž myslí, že v baru jako Lady X zpívá její domnělá sestra. Nechce soudce tahat za nos, i když ji baví zlobit svojí sestrou Sašou Markétu. Petrovi chce říct pravdu, ale jak na to? Má to vůbec smysl?

Markéta se vypraví do Markova baru s kamarádkami okouknout Lady X a zjistit, co na ní všichni fanoušci mají. I když i s kamarádkami dobře „zdrbnou“, na Markétě začíná být vidět žárlivost!

Sledujte exkluzivní ukázku ze seriálu ZOO:

S velkým sebezapřením se dokonce na sestru jde vyptat samotné Viky. A co se od ní dozví, to ji vůbec nepotěší.

Za Marií Roklovou přichází s prosbou její snacha, potřebuje pomoci vyřídit stavební povolení. Roklová to samozřejmě vidí jako příležitost k opětovnému sblížení s odloučenou částí rodiny, hlavně synem Vojtou. Vše ale musí proběhnout tajně, Vojtovi by se samozřejmě zapojení jeho matky moc nezamlouvalo…

Helenka Pechová slaví narozeniny. Kolegové v zoo pro ni chtějí vymyslet skvělou oslavu a velké překvapení. A co by bývalá dětská hvězda ocenila nejvíc? Samozřejmě, že skupinku věrných fanoušků. I to dokážou kolegové zařídit, možná z toho nakonec bude i mnohem víc!

Další epizodu seriálu ZOO sledujte ve čtvrtek ve 20:15 na Primě a nezapomeňte, že ZOO můžete sledovat dokonce dřív než v televizi – v iPrima Videopůjčovně!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.