Markéta Vondroušová poslala pozdrav z nemocnice. Kvůli bolestem musela na operaci

Tenistku Markétu Vondroušovou (25) již delší dobu trápily bolesti. Kvůli problémům s levým ramenem musela nadaná sportovkyně podstoupit operaci. Nyní svým fanouškům na sociální síti dala vědět, jak se jí daří, a podělila se i o snímek z nemocničního lůžka.

„Operace levého ramene byla nevyhnutelná,“ přiznala známá tenistka Markéta Vondroušová. „S bolestí ramene bojuji několik měsíců, nebyla jiná možnost, než jít na operaci,“ svěřila se v příspěvku na sociální platformě Instagram Vondroušová.

Své fanoušky ujistila, že operace byla úspěšná. „Všechno šlo skvěle. Brzy se začnu zotavovat,“ podotkla úspěšná sportovkyně.

„Vidíme se znovu na kurtu šťastní a zdraví,“ doplnila Vondroušová, která minulý rok v červenci vyhrála na Wimbledonu a vítěznou trofej jí tehdy předala samotná princezna Kate.

Čtěte také: Tenistka Vondroušová vzdala olympiádu v Paříži. Doufala jsem do poslední chvíle, zoufá si

K příspěvku, kde své sledující informovala o operaci, přiložila také fotku z nemocničního lůžka.

Brzké uzdravení popřály tenistce stovky fanoušků. „Maky, drž se a hlavně pomalu a jistě,“ vzkázal jeden z obdivovatelů. „Přeji rychlý návrat,“ napsal jiný fanoušek. „Brzy se uzdravte, královno Wimbledonu,“ přidal se další.

Milé vzkazy poslali Vondroušové také kolegové nejen z Česka. V podobě emoji vyjádřili podporu například tenistka Linda Nosková či fotbalista Tomáš Egert. „Ať je ti brzy lépe, drž se,“ napsala tuniská tenistka Ons Džabúrová.

Maminka tenistky Vondroušové: Na turnajích ji raději nerušíme, rozvod nás šokoval:

Sdílejte článek
Štítky zdraví operace tenis Wimbledon sport Markéta Vondroušová tenistka Linda Nosková Catherine, princezna z Walesu Ons Džabúrová rameno Kate Middleton

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 9. 2024

Členové rodiny dnes možná budou diskutovat o možné dovolené, Berani, ale každý chce jet na jiné místo. Mohlo by dojít k hádkám, které by diskusi připravily o veškerou zábavu. Možná byste si měli losovat slámu. Lepším řešením by mohlo být sepsat seznam všech nápadů, rozdat všem kopie a promyslet si to. Za několik dní o tématu znovu diskutujte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.