Celebrity

3. prosince 2023 06:05

Vanesa Havlíková

Marpo otevřeně: Máma mě řezala od rána do večera. Teď to chápu, byl jsem pitomec

Marpo v 7 pádech Honzy Dědka

Rapper Otakar Petřina (38), který vystupuje pod pseudonymem Marpo, tvoří už pátým rokem pár s dcerou Lenky Filipové, zpěvačkou Lenny (30). Kromě lásky k hudbě je spojuje i stejný humor. Jak nyní Marpo prozradil v talkshow u Honzy Dědka, současnou přítelkyní zná už od jejího dětství. Kromě vztahu s Lenny promluvil také o svém divokém dospívání a zápasu s Rytmusem (46).

Marpo se rozhodl v pořadu 7 pádů Honzy Dědka promluvit o svém soukromí a zavzpomínat na divoké dětství a dospívání. Jeho matka to s ním prý neměla jednoduché a on za to byl na oplátku vždy potrestaný. „Vychovávala mě spíš máma, která mě řezala od rána do večera. Dneska to chápu, byl jsem úplný pitomec,“ přiznal.

Čtěte také: Rapper Marpo se porval s naštvaným řidičem. Napadený muž skončil v nemocnici

Divoké dětství

„Byl jsem divoký od mladých let, schoval jsem se třeba na čtyři hodiny do kanálu a máma mě marně hledala. V sedmi letech jsem chodil po kolejích do jiného města na koupaliště. Ale táta říkal, že věřil, že ze mě nevyroste blbec, tak to nechal být,“ zavzpomínal na dětství Marpo.

Bouřlivé měl ale i mládí. „Hrál jsem x let házenou, pak jsem přešel na fotbal, ale mimo hřiště. Kvůli tomu jsem začal chodit boxovat, protože jsem dostával přes hubu. Nebyl jsem tvrdé jádro, ale občas jsem se přimotal k nějaké šarvátce,“ objasnil s tím, že ke sportu měl vždy velmi blízko.

Kromě Marpa se v talkshow představil také legendární herec Miroslav Donutil.

Zklidnil se až po boku Lenny

Marpo je známý nejen jako rapper, ale také jako MMA zápasník, který dokázal před téměř pěti lety v zápasu porazit i hudebníka Rytmuse. „To nebylo moc úspěšný, protože mi úplně přeplo v hlavě, a místo abych boxoval, snažil jsem se ho přizabít. Štval mě těma kecama, co měl před zápasem,“ svěřil se zpěvák s pocity po velmi očekávaném zápase.

Zklidnění přišlo, až když začal chodit se zpěvačkou Lenny, kterou zná již od jejího útlého dětství. Jejich první seznámení nese vtipný příběh. „To je taková trošku pedofilní historka. Já jsem ji měl hlídat, když jí bylo devět. Já jsem to nějak odmítl, bylo mi 18. Nechtělo se mi ve svým gangster věku. Neříkal jsem si, že si na ni počkám, ale dopadlo to tak,“ uvedl Marpo v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který můžete sledovat každé úterý ve 21:35 na Primě.

Podívejte se na rozhovor se zpěvačkou Lenny, partnerkou Marpa:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.