Celebrity

30. listopadu 2023 19:52

Karolína Oehmová

Rapper Marpo prozradil plány se zpěvačkou Lenny. Nebrání se svatbě ani dalším dětem

Marpo s Lenny se nebrání svatbě ani rodině

Marpo je oblíbený český rapper, který má velké plány nejen v kariéře, ale i osobním životě. Prozradil, že by s přítelkyní a zpěvačkou Lenny rád založil rodinu. Nebrání se ani svatbě, byť už jednou ženatý byl. Nejdřív ho ale čeká velký koncert, který fanoušky určitě mile překvapí.

Dávali jim půl roku, že prý jsou další showbyznysový pár. Všechny ovšem překvapili a svou lásku si rapper Marpo (38) a zpěvačka Lenny (30) užívají téměř šest let. S posunem společné budoucnosti však zatím otálejí, i když svatbě ani dětem se nebrání. „Zatím se budeme soustředit na muziku. Nechci předbíhat. Neřeknu, že pět let nebudeme mít dítě a pak třeba budeme. Člověk neví. Zatím ale chceme ještě něco dokázat v muzice. Lenka má velké plány ve světě a já bych chtěl něco dokázat tady. Třeba si splnit ten Eden,“ říká Marpo, vlastním jménem Otakar Petřina, který už má dvě děti s bývalou manželkou. Otcovství si nesmírně užívá, a tak by dle svých slov chtěl určitě další potomky. Stejně tak rozhodnutý je i pro druhou svatbu.

Fanouškům Marpo nabídne pořádnou show. Přiostřili jsme, říká

Jeho nejbližší koncert si mohou fanoušci užít už 9. prosince v O2 universum. A mají se opravdu na co těšit. „My jsme vždy sázeli na kulisy, takové divadelní představení. Tentokrát to bude víc multimediální a moderní. Fanoušci se můžou také těšit na playlist složený z ostřejších songů, což si lidi hodně vyprosili. Prý jsme trochu vyměkli, tak jsme chtěli přiostřit,“ směje se rapper, kterého můžete vidět také v pořadu Inkognito ve čtvrtek ve 21:35 na Primě.

Chtěl být popelář, aby se nemusel koupat

Tento zábavný pořad je hlavně o hádání profesí a i takový tvrďák jako Marpo měl v dětství své vysněné povolání. „Já jsem chtěl být popelář. Nesnášel jsem, jak mě máma vždy naháněla do vany, takže kvůli tomu, abych se nemusel koupat. Paradoxně teď jsem úplný úchyl na hygienu. Já se vážně sprchuji třeba dvakrát třikrát denně, jelikož hodně trénuji. Je to vlastně teď takový protipól,“ přiznává český rapper Marpo.

Sdílejte článek
Štítky dítě rodina koncert svatba zpěvačka zpěvák Lenny přítelkyně rapper rap Otakar Peřina Inkognito vztah FTV Prima Marpo popelář

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.