Celebrity

22. července 2024 13:47

Michaela Vlčková

Marta Dřímal Ondráčková dcery do běžné školy nepošle. Půjdou po svých talentech, říká

Marta Dřímal Ondráčková (41) zanechala své kariéry herečky kvůli rodině a je mámou na plný úvazek. K herectví se však brzy plánuje vrátit. Její dvě dcerky nenavštěvují mateřskou školu a ani nebudou. Co se týká vzdělání, Marta chce, aby se děti zaměřily především na svůj talent a rozvíjely ho.

Kvůli manželově kariéře se Marta odstěhovala do Německa a později se přesunuli do Velké Británie. Nyní se vrátili i se dvěma dcerami zpět do Brna, odkud oba z páru pochází.

Marta se zcela vzdala kariéry herečky a svůj život podřídila rodině. V nejnovějším rozhovoru pro web Super.cz však prozradila, že se brzy chystá vrátit na divadelní prkna. „Jsem matka na plný úvazek, ale chystám i návrat do divadla, to bude na podzim. A začíná se klubat i nějaké natáčení, tak mě snad potkají i nějaké obrazovky,“ svěřila se herečka, která by ráda zazářila ve filmu.

Na prvním místě je rodina

Pro Martu i jejího manžela je prioritou rodina. „Táta, máma a holčičky. Všechno ostatní tomu podřizujeme. Během naší společné cesty jsem si uvědomila, že tohle je to nejdůležitější a tohle mě naplňuje. Chci, aby nás holky měly na sto procent, když to jde,“ vysvětlila.

Ani jedna z dcer nenavštěvuje mateřskou školu. „Do školky ani chodit nebudou,“ zmínila. Téma vzdělání vzbuzuje v jejich okolí velké emoce, protože pro dcery s manželem nechtějí tradiční formu výuky.

Čtěte také: Miley Cyrus promluvila o mateřství. Nejsem si jistá, jestli chci mít děti, říká

„Máme v plánu homeschooling, takže budou chodit do svobodné školy, která jim tohle umožní,“ nastínila Marta. „Řeším to, aby děti dělaly to, co chtějí. Půjdou po svých talentech, a ne úkolech z matematiky, která je absolutně vytáčí,“ zdůraznila.

Adéla Gondíková podlehla stresu. Jsem úplně blbá, styděla se ve vědomostní show:

Sdílejte článek
Štítky vzdělávání výuka děti vzdělání herectví Marta Ondráčková Marta Dřímal Ondráčková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.