Bolest Marty Jandové: Rozloučila se s blízkou kamarádkou. Byla pro ni druhou mámou

Zpěvačka Marta Jandová žila nějakou dobu v Německu. Právě tam si vytvořila silné přátelské pouto s o poznání starší ženou. Na svou milovanou kamarádku teď zavzpomínala v příspěvku na sociálních sítích.

Marta Jandová své milované přítelkyni Heidrun věnovala milou vzpomínku na svém účtu na Instagramu, kde se rozpovídala o jejich vztahu. „Ráda bych se s vámi dnes o něco podělila. Minulý pátek jsme v Německu pohřbili naši drahou kamarádku, která nám všem tak trochu dělala mámu,“ napsala Jandová k jejich společné fotce, na které obě pózují s úsměvem od ucha k uchu.

Mohlo by vás zajímat: Marta Jandová o macechách: Jedna je mladší než já, u táty nemá cenu něco schvalovat

Zpěvačka měla s Heidrun opravdu blízký vztah a považovala ji za součást své rodiny. „Všichni jsme u ní a u jejího manžela bydleli, ona nám vařila, prala a byla kamarádkou. Dveře a srdce vždy otevřené. A nakonec jí to srdíčko zradilo. Už to budou skoro dva roky, co odešla,“ vzpomínala Marta.

Přítelkyně darovala své tělo vědě

Zesnulá kamarádka Heidrun byla podle Jandové člověk s velkým srdcem. Její potřeba pomáhat neskončila ani s jejím odchodem. „Ale protože myslela vždy hlavně na ostatní, už dávno před smrtí se rozhodla, že až jednou zemře, daruje své tělo univerzitě. Aby se na ní mohli studenti medicíny učit a třeba pak díky těmto vědomostem jednou pomoci jejím vnukům,“ napsala hudebnice k jejich společnému snímku.

Čtěte také: Radu Marty Jandové si vzala k srdci a ohromila. Jaro Slávik jí předurčil dceru

Minulý týden univerzita Heidrun vrátila její rodině, a tak se s ní mohli její nejbližší konečně pořádně rozloučit. „Nejdřív tedy měli studenti mši za všechny lidi, kteří jim darovali svá těla a na kterých se učili. Pak už šla naše milovaná Heidrun k nám. A za ní, na poslední rozloučení, přijeli všichni, kterým otevřela své srdce. Ze všech koutů Německa i jiných zemí. Položili jsme ji na slunné místo pod mladý strom. A musím říct, že se mi ulevilo. Protože bez rozloučení to prostě nikdy není u konce. Sbohem, naše milovaná Heidrun,“ zněla láskyplná slova na rozloučenou od členky kapely Die Happy.

Marta Jandová a její macechy v pořadu 7 pádů Honzy Dědka:

Sdílejte článek
Štítky zpěvačka Marta Jandová celebrity rozloučení kamarádka Heidrun

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.