Celebrity

31. března 2024 06:15

redakce Prima Ženy

Martha Issová otevřeně o lesbické erotice v seriálu: Bylo to na můj vkus moc, říká

Martha Issová opět v roli lesby - Vytoč mého agenta (2)

Martha Issová září v jedné z ústředních rolí nového seriálu z prostředí castingové agentury. Hraje hereckou agentku Andreu Martinovou. „Pracovně jí říkáme Krutá lesba,“ vtipkuje herečka, pro kterou je to další lesbická role v jejím portfoliu. Tato úloha s sebou nesla i natáčení milostných scén, na které se můžete podívat hned v ukázce v úvodu.

„Moje postava vystupuje jako velice tvrdá hráčka, ale já si o ní myslím, že je to křehká a v podstatě něžná žena. Myslím si, že to tak bývá často i v životě, když někdo je hodně ostrý a vystupuje jako drsoň, v podstatě překrývá nějakou takovou svou zranitelnou vrstvu. Andrea je taková cibule a v průběhu seriálu se postupně odloupnou ty horní vrstvy a vlastně ukáže, nebo alespoň mně ukázala, že není nakonec tak strašně ostrá, jak se tváří,“ říká o své roli v novém seriálu Martha Issová.

Pro Marthu Issovou je role Andrey Martinové v seriálu Vytoč mého agenta, který sledujte v neděli ve 20:15 na Primě, další lesbickou rolí v řadě. „Možná bych si to měla nějak vysvětlit, že? Mě ale těší, že jsem prokázala jistou věrohodnost, když přišla další taková role. Ale já myslím, že v dnešním světě už je to naštěstí úplně jedno a já jsem člověk, který v tomto směru není nijak soudící. A různorodost mě baví,“ říká Martha Issová.

Čtěte také: Klára Issová ztvárnila v seriálu Vytoč mého agenta samu sebe.

Krutá lesba a rychlá erotika

V seriálu prožije hned několik bezvýznamných románků, jeden z nich proběhne už v nejbližším, druhém díle seriálu. Orální sex navíc Martha Issová musela zahrát s pro ni neznámou dívkou. „Je to tak. Točila jsem jednu milostnou scénu s mladou herečkou, která hrála takovou náhodnou známost přes seznamku, a tam to skutečně bylo tak, že jsme si podaly ruku, představily jsme se jedna druhé a ona zalehla pod peřinu, zmizela celá a já jsem musela roztáhnout nohy. Bylo to opravdu velice rychlé a na můj vkus až skoro moc,“ vzpomíná na natáčení této explicitní scény Martha Issová.

Ale i „krutá lesba“, jak její roli v seriálu Vytoč mého agenta přezdívají, prokáže city a zamiluje se. Lásku k ženě sehrála Martha Issová s kolegyní Lucií Štěpánkovou, kterou diváci Primy znají například ze seriálu Cesty domů. „Když jsme s Lucií Štěpánkovou točily scény v posteli, byť to nebylo nic divokého, šlo jenom o takové něžné ranní probuzení, tak jsem se trochu styděla Lucii líbat. Přišlo mi to vlastně i trochu legrační. A když jsme potom točily scény, ve kterých jsme neměly žádný fyzický kontakt, ale vlastně mělo být znát, jak se propadáme hlouběji do toho citu, to bylo strašně zvláštní. Až mě dojímalo, jak to bylo takové jako křehké, něžné a nebylo to jiné, než když hraji s hercem mužem. Ale určitě je to i tím, že se mi s Lucií hezky hraje a jsem moc ráda, že postavu Kláry, mé partnerky, hraje zrovna ona,“ vypráví Martha Issová.

Podívejte se na vztahovou zálohu podle Andrey v další ukázce ze seriálu:

Sdílejte článek
Štítky orální sex lesba erotika Martha Issová Lucie Štěpánková Vytoč mého agenta

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.