Celebrity

27. března 2024 12:35

Zuzana Schneidewind

Jste rozmazlená. Taťjana Medvecká se o sobě v seriálu dozvídá nepěkné věci

Rozmazlená kráva - Vytoč mého agenta (2)

Oběťmi vtípků nového seriálu z prostředí castingové agentury se stala nejedna herecká hvězda. Zvláště slavní, jako jsou Iva Janžurová, Zlata Adamovská či Michal Dlouhý, kteří v seriálu ztvárňují sami sebe, museli při natáčení prokázat notnou dávku nadhledu. Aplaus ve stoje si jistě zaslouží také herečka Taťjana Medvecká. Co si vyslechla?

Poté, co Taťjana Medvecká odmítla roli ve filmu Petra Zelenky, ji Martha Issová coby její nová agentka nazvala rozmazlenou krávou. A to hned několikrát.

Zápletka jejího seriálového příběhu je jasná. Herečka si pod dojmem smrti svého agenta a současně blízkého přítele uvědomí konečnost bytí a na poslední chvíli odmítne účast v připravovaném projektu. „Tím pochopitelně způsobím agentuře problém, který musí nějak vyřešit. Agentka Andrea se mě snaží přemluvit, jiný agent ale mezitím tu roli nabídne mojí konkurentce Zlatce Adamovské a ta tu roli přijme. Andree se ale podaří pomocí intrik a pofoukání ega změnit moje rozhodnutí, a tak jsme najednou na jednu roli dvě herečky, dvě konkurentky, dvě bývalé milenky zesnulého agenta,“ přibližuje Taťjana Medvecká děj.

„Dobrý den, paní Táničko, já jsem se vám moc chtěla omluvit za ten včerejšek, samozřejmě si absolutně nemyslím, že jste kráva. Spíš jsem to myslela tak, že jste první dáma Národního divadla, že máte Thálie a spoustu filmových cen, takže je úplně pochopitelné, že se chováte jako kráva,“ telefonuje si například s váženou hereckou hvězdou Martha Issová v roli agentky Andrey. Celý díl seriálu Vytoč mého agenta uvidíte v neděli ve 20:15 na Primě nebo už nyní na prima+.

V reálném životě Medvecká hereckého agenta nemá. Je zvyklá si všechno zařizovat sama. „Také musím říct, že jsem dřív až tolik netočila. Vždycky jsem se pokládala spíš za divadelní herečku. Už spoustu let ale znám báječnou paní Hanu Kučerovou, která dělá agentku mnoha mým kolegům, a když mám nějakou nejistotu, ze starého přátelství se na ni obrátím a ona je tak úžasná, že mi pomůže radou. Oficiálně ale mým agentem není. Třeba Jirka Lábus říkal, že nikdy žádného agenta neměl. A teď si to moc pochvaluje a říká, že ho měl mít dávno. Každý má jinou zkušenost, já zatím tuhle zkušenost nemám,“ uvádí Taťjana Medvecká k potřebě zástupce.

Podívejte se na celý rozhovor s Taťjanou Medveckou nejen o roli v seriálu Vytoč mého agenta:

Martha Issová obdivuje kolegy hrající sami sebe

Sama Martha Issová kolegy, kteří v seriálu hrají sami sebe, obdivuje. „Je to strašně ošemetné, protože hranice mezi realitou a fikcí je pro mnoho lidí velmi tenká. Určitě některé věci vycházejí z reality, myslím ale, že tam je určitý posun, který nabízí co nejvíc legračních, někdy konfliktních a bláznivých situací. Svým způsobem kolegy, kteří tady hrají sami sebe, obdivuju, protože se pustili na tenký led,“ uznává Martha Issová. I když ta má v seriálu Vytoč mého agenta jako jedna z mála fiktivní roli, i do ní propašovala fórek na sebe samu. Udělala si legraci z toho, že v témže projektu hraje pod svým civilním jménem i její sestřenice Klára Issová, která přijde o roli poté, co se na ni dlouhé měsíce poctivě připravovala.

Čtěte také: Medvecká si vzala první lásku a nyní je šťastnou babičkou. Titul získala bez maturity

„Rok vyjednávání, bůhvíkolik schůzek, všechno to lítání do L. A., lekce angličtiny... Klára střílí z luku, jezdí na koni, hází oštěpem…,“ vypočítává Kryštof Hádek vše, co se v přípravě na roli naučila. „Oštěpem házela ta druhá Issová, ta horší,“ vložila Martha, aniž by to měla ve scénáři, do příběhu vtípek, který vychází z toho, že si je lidé i po mnoha letech v branži stále pletou. Připomeňte si onu vtipnou scénu v ukázce níže.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.