Celebrity

5. října 2023 10:40

Karolína Oehmová

Martin Finger potkal lásku na pitevně. Šíleného pachu už se nezbaví

Martin Finger jako forenzní patolog - Zákony vlka 2

Martin Finger je novou posilou v druhé sérii detektivní love story, kde ztvárňuje sympatického doktora Váchu. Jeho role je ale plná tajemství, o kterých jeho partnerka doktorka Brožková nemá ani tušení.

Ve druhé sérii oblíbené detektivní love story Zákony vlka konečně diváci mohou nahlédnout do soukromého života doktorky Brožkové. Po jejím boku se totiž objevuje nový muž, který je zároveň jejím kolegou. „V zásadě se dá říct, že doktor Vácha je kladná postava, ale není to tak jednoduché. Je to člověk, který odešel odněkud z jednoho prostředí nemocnice do druhého a vlastně nevíme proč. Vypadá to trochu za trest,“ říká herec Martin Finger s tím, že divák se postupně k odhalení jeho tajemství dostane.

S Kristýnou to hned klapalo, je mezi nimi hezká chemie

Se seriálovou partnerkou Kristýnou Frejovou se zná spoustu let, před kamerou se ale nikdy nepotkali. „My se známe hodně dlouho, vlastně už ze školy, ale nehráli jsme spolu. Bylo hezký se potkat tady při práci a musím říct, že nám to hned klapalo. Také režisér říkal, že je mezi námi hezká chemie,“ pochvaluje si Martin Finger spolupráci s Kristýnou Frejovou na natáčení seriálu Zákony vlka 2, který můžete sledovat v sobotu ve 20:15 na Primě. K pořádným intimním scénám se ale nedostali, což ani jednoho moc nemrzí.

Láska z pitevny

Jejich láska vznikla ve velmi zvláštním prostředí, mezi zdmi pitevny. „Je celkem výhoda, že ta pitevna je postavena uměle. Už jsem totiž točil na skutečných pitevnách, kde úplně nejšílenější byl ten nasládlý kyselý pach, kterého se prostě nezbavíte,“ popisuje zážitky z natáčení na pitevně Martin Finger, který coby doktor Vácha je tam v podstatě jako doma. Mezi mrtvolami se tedy akčnějších scén nedočká, i když by o ně moc stál. „On je takový vtipálek, který nikam moc nepospíchá, takže tam asi nějaký prudší pohyb u něj už nikde moc nevyhrabu,“ směje se.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.