Martin při smažení spustí poplach. Aleš kvůli šlehačkovému flirtu riskuje průjem

Šlehačkový moment - Prostřeno! S30 (3)

Středeční hostitel Martin miluje práci u dobrovolných hasičů. Vařit bude přímo na stanici a celý večer bude tematický. Vztahy u stolu se třetí den zdají více než dobré. Projeví se někdo jako taktik?

Ve středu pohostí soupeře z Prahy a středních Čech programátor mobilních ústředen a dobrovolný hasič Martin. Ten nepozve soutěžící domů, ale přímo na hasičskou stanici. Do Prostřeno! ho totiž přihlásili kamarádi hasiči z recese. I zábava bude tematická. Soutěžící si zkusí práci s hadicí. Pro hosty Martin připraví rozhudu s pečivem, pikantní bramboračku, španělského ptáčka v netradiční úpravě se smetanovou omáčkou a knedlíkem. Jako dezert bude palačinka, kterou si mají soutěžící dotvořit dle svých chutí. Recepty najdete v aplikaci Prima Zone dříve než na webu.

Po příchodu budou hosté zmatení. Starší budova v nich nebudí dobrý pocit. Aleš přizná, že věří na paranormální jevy. Prý cítí, že se na ně okamžitě nalepily různé entity. Aby hostům nebylo líto, že nejsou u něj doma, připraví soupeřům na šmejdění hostitel hru. Mají podle předmětů v jeho skříňce hádat, jaké má povolání. Jak na prima+ a vpodvečer na Primě uvidíte, moudří z nápověd nebudou. „Ze šmejdění jsem se nedozvěděla skoro nic,“ konstatuje Míša.

Kdo si hraje, nezlobí. Podívejte se na zábavné šmejdění v hasičárně:

Alergik sní šlehačku, aby oslnil soupeřku

Martin o svém kuchařském umění nemá přehnané mínění. Jen chce, aby se s ním cítili hosté dobře. Přece jen se mu ale povede parádní trapas. Při smažení palačinek spustí neplánovaný požární poplach. Kouř z pánve podráždí citlivé hlásiče. Po prvotních předsudcích a drobném konfliktu mezi přítomnými dámami to vypadá, že si tato parta sedla. Nejupovídanější je extrovertní Míša. Sekunduje jí vtipálek Aleš. Ten má alergii na laktózu, a proto někdy servírované pokrmy jen ochutná. Tentokrát ale není ve střehu.

Od potetované rusovlásky si ale nechá nastříkat šlehačku ve spreji přímo do pusy. Může jen doufat, že je rostlinného původu. Všichni se mu vysmějí. „Tak on nedojí omáčku, aby se nepo… a pak si dá šlehačku,“ okomentuje to se smíchem Míša. „Šlehačkový moment s Míšou. To vyplynulo ze situace,“ říká Aleš. Zřejmě si nedělá nic z toho, že bude mít po jídle střevní potíže. Jeho bezprostřednost se Míše zamlouvá: „Aleš je takový blázen, co kývne na každý vtip.“ Snad mu kvůli laškování se soupeřkou nebude špatně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.