Míše je do breku kvůli zničenému stolu. Tatérka se svěří, že ji poplivali na ulici

Paní učitelka - Prostřeno! S30 (2)

Úterní hostitelka Míša má obavy ze soupeřky Vendy. Nepadly si do oka, a tak budou všichni očekávat napětí u stolu. Potvrdí se obavy, nebo šlo o nedorozumění? Zábava bude tentokrát o tetování.

Na první pohled působí úterní hostitelka Míša až excentricky. Rusovláska je výrazně potetovaná na těle, krku, uších i obličeji. Vystudovala střední odbornou pedagogickou školu a pracovala jako učitelka ve školce. Teď je z ní tatérka. Bydlí se třemi zvířaty, protože nezvládá samotu. Pro hosty z Prahy a středních Čech připraví italské menu, které ale ještě nikdy nevařila. Míša si zakládá na domácím pečivu a vyžaduje ho i od soupeřů. Její domácí bruschetta (čtěte brusketa) bude soupeřům dělat potíže při výslovnosti. Stále se najdou tací, kteří se to ještě z Prostřeno! nenaučili.

Dále je na menu rajčatová polévka z čerstvých i konzervovaných rajčat, špagety carbonara a ztužená smetana panna cotta, kterou má v lednici hotovou od včerejška. Všechny recepty najdete v aplikaci Prima Zone. Soutěžící budou poukazovat na to, že menu není nijak náročné a nebudou daleko od pravdy. Napínavá chvíle nastane jen při míchání špaget.

Čtěte také: V Prostřeno! se bude vařit zdravě. Soutěžící jako úkol připraví hříchy na talíři

Srazí se žloutky s parmazánem, nebo se Míše podaří umíchat krémovou omáčku? Výsledek bude polovičatý. Jak uvidíte už nyní na prima+ a vpodvečer na Primě, někdo by si dokonce rád dal po vzoru kuchyně devadesátých let carbonara se smetanou.

Podívejte se, jak se soutěžící pobaví při zkušebním tetování:

Míše je kvůli nehodě při zábavě do breku

V pondělí si rusovláska nesedla s další ženou u stolu, Vendulou. Měly k sobě navzájem různé poznámky a Míša má strach, že se soupeřce ničím nezavděčí. Menu je téměř vegetariánské a Vendy se zmínila, že miluje maso. Názory na hostitelku jsou prozatím smíšené. Někomu se líbí její tetování, na někoho je to příliš. Všichni se podiví, když jim Míša řekne, že pracovala v mateřské škole. „Takto pokérovaná?“ ptá se Aleš. „Ne, to jsem ještě neměla obličej a krk, protože visím babičkám na školním focení na lednicích,“ přiznává hostitelka. Přidává pak historku o tom, že na ni na ulici jednou plivnul starší pán se slovy, ať se vrátí do pekel.

Jelikož se hostitelka živí jako tatérka, pro soutěžící připraví i tematickou zábavu. Všichni si zkusí práci se strojkem. Nejprve je to velká zábava, všichni jsou rádi, že se naučili něco nového. Ale pak si všimnou, že strojkem vyryli i něco do jídelního stolu. To je velký průšvih. „Ten stůl mě hodně mrzí, protože je půjčený. Chtělo se mi brečet,“ přizná Míša. Náladu jí trošku spraví Aleš, který si vytvoří svoje první tetování v životě - tečku na ruce. S úlevou hostitelka zjistí, že je s Vendulou legrace a její poznámky si předchozí den jen špatně vyložila. Kolik dostane bodů uvidíte v úterý.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.