Astročlánky

30. června 2024 06:30

Robert Policar

Mayský horoskop: Nebojte se požádat o pomoc a pobývejte hodně u vody

Nastává čas, kdy se nám nabízí příležitost odpustit sobě i všem, kteří nám v daleké minulosti ublížili. Období Vody přináší hlubokou ženskou moudrost i schopnost se očistit na různých úrovních našeho bytí. Doporučuji v následujících dvou týdnech pobývat častěji u vody a svěřit se jejímu duchu se svými citovými problémy.

Období 1-Muluc-6 (Voda) od 30. 6. 2024 do 12. 7. 2024

Už jen krátká meditace u moře, říčky nebo jezera může uvolnit napětí, které s sebou roky nosíme. Stačí jen požádat a být pokorný vůči tomuto mocnému živlu, který nás může vyléčit hlubokou láskou nebo poučit tvrdými lekcemi života, které nás mají posunout dál. Jakou variantu si zvolíte právě vy?

Muluc patří k východním znamením, která jsou známá svou inovativností a schopností začít nové. Nicméně abychom mohli započít nové, je třeba opustit veškeré minulosti, odpory i různé zlozvyky, které nám v tomto procesu mohou bránit. Zároveň se ocitáme v čase vodního znamení Raka, a tak síla tohoto mocného živlu ještě vzroste. Zamyslete se nad svými nejbližšími a nejdůležitějšími vztahy, ke kterým ty rodinné bezesporu patří. Buďte aktivní a nečekejte, až se omluví druhá strana. Schopnost odpouštět je výsadou silných, ne slabých. Když v sobě nesete různé křivdy z minulosti, ubližujete tím akorát sami sobě.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na červenec: Lvy čeká velký posun, Kozorozi zažijí něco výjimečného

Co se týká těla a hmotných záležitostí, někteří z vás mohou pocítit únavu, která bude následkem špatného zacházení s vaším fyzickým tělem, a to buď v oblasti pohybu, stravování nebo spánku. Můžete vyzkoušet nějakou novou detoxikační metodu, která vám pomůže se zbavit toxinů v těle. Co se týká financí, vneste do svých finančních toků více jasnosti, aby mohly lépe plynout. Plaťte jen za to, co doopravdy používáte, a všechny ostatní zbytečné výdaje omezte nebo je někomu darujte. Zkuste odpustit i těm, kteří vám doposud nevrátili to, co vám náleží. Vězte, že vše život vyrovná v té nejideálnější časoprostorové frekvenci.

V rovině mysli nastal čas začít uklízet a zbavovat se s láskou všeho, co je již minulostí. Udržujte si pořádek na svém pracovním stole a snažte se řešit závazky vůči minulosti, pokud nejsou stále dorovnané. Odpusťte všem minulým i současným kolegům v práci, kteří se k vám nezachovali férově. Poděkujte jim za dary stínu a uvědomte si, že jejich dar spočívá v tom, jak k životu nepřistupovat. Očistěte svou mysl od všech pochybností a vězte, že máte dostatek sil i dovedností si ve svém životě splnit všechny sny, o kterých jste kdy snili. Při každodenních aktivitách vždy dodržujte zdravý pitný režim. Nechte se vést léčivou silou vody.

Čtěte také: Znamení, která se bojí zamilovat: Panny a Štíři mají strach ze zrady a zklamání

Co se týká vztahů, některé lidi nečeká jednoduché období, protože opravdové odpuštění často vyžaduje opravdu velkou snahu. Často jsme hluboce karmicky provázáni jak s našimi rodinnými příslušníky, tak s partnery, s dětmi nebo spolupracovníky. Navíc pojem odpuštění si mnoho lidí vysvětluje po svém. Existuje tu mnoho domněnek, které nejsou v harmonii s tím, co opravdové odpuštění znamená. Než začnete odpouštět svým bližním, zkuste nejdříve odpustit sami sobě. Můžete si stoupnout před zrcadlo a mluvit o svých příbězích, které vás kdysi trápily. Odpusťte si a uvidíte, že se i vaše vztahy výrazně zlepší.

V rovině ducha nastává mocné období, kdy můžete očistit nejen své tělo, ale i mysl a ducha. Budete-li mít příležitost být u moře, využijte toho. Vzpomeňte si na ty největší křivdy vašeho života a snažte se odpustit všem, kteří byli součástí těchto dramat. Zaměřte se především na své rodinné příslušníky, zejména rodiče a sourozence. Experimentujte s různými bylinnými koupelemi, otužováním studenou vodou a dodržujte pitný režim. Voda je silně propojena s vašimi pocity, na které může mít hluboký hojivý účinek. Mluvte o svém životě za přítomnosti tohoto mocného živlu a vnímejte, jak vás voda léčí a nesoudí.

Zdroje: Autorský článek (autor je astrolog a dlouhodobě se zabývá Mayskou kulturou)

Další zdroje: Toltécké orákulum - Victor Sanchez (2005, Pragma), Toltécká cesta rekapitulace - Victor Sanchez (2006, Pragma), Tajemství starých Mayů - Carlos Barrios (2010, Fontána)

Důvěra podle horoskopu:

Sdílejte článek
Štítky moře láska horoskop Mayové pitný režim horoskopy znamení Raka mayský kalendář horoskop 2024 mayský horoskop Víctor Sánchez Carlos Barrios

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.