Celebrity

30. listopadu 2023 05:59

Tomáš Durčák

Megan Fox přiznala divoké mládí: Láska pro mě byla droga, mnoha lidem jsem ublížila

Americká herečka Megan Fox (37) se o svém soukromí nebojí mluvit. V jednom z posledních rozhovorů zmínila nejen svou novou knihu básní, ale zabrousila také do milostného života, jenž byl prý v mládí velmi divoký. Nejednomu partnerovi zlomila srdce.

Megan už se svým snoubencem Machine Gun Kellym několikrát prokázala, že se nebojí o svém soukromí veřejně mluvit či ho fanouškům ukazovat. Nyní svou otevřenost posunula ještě dál ve sbírce nic neskrývajících básní, které publikovala pod titulem Pretty Boys Are Poisonous. Při představení knihy v show herečky Drew Barrymore se rozpovídala mimo jiné o tom, co pro ni dříve znamenala láska a vztahy.

„Jako mladá jsem byla opravdová divoká rebelka a neustále jsem od svých partnerů utíkala, abych se až po uši zamilovala do někoho nového, třeba do každého kostyméra,“ prozradila na sebe Megan Fox s tím, že v té době byla vskutku svobodomyslná dívka, která si se stabilními vztahy a pohráváním s city svých partnerů příliš hlavu nelámala.

„Zamilovávat se pořád dokola pro mě bylo jako droga a zpětně si myslím, že jsem zřejmě celé řadě lidí během toho ublížila. Hromada z nich mě totiž doopravdy milovala, ale já jsem to vůbec nerespektovala a ani si toho nevážila,“ nešetřila kritikou herečka, kterou proslavila mimo jiné sci-fi filmová série Transformers.

Přístup ke vztahům a lásce pak dokázaly do normálu přetavit až její vlastní děti. Se svým exmanželem Brianem Austinem Greenem mají celkem tři syny jménem Noah, Shannon a Bodhi Ransom. „Když jsem měla děti, něco se ve mně stalo… Myslím si, že mým zásadním úkolem v tomto životě je nezopakovat chyby mých rodičů ve vztahu k dětem. Tohle jsem si intenzivně uvědomovala, takže když se mi narodilo první dítě, spolu s ním přišla na svět i tato nesobecká osoba, kterou jsem dnes,“ popsala svůj přerod Megan.

Moderátorka Drew Barrymore se však s obecnými frázemi o mladistvých záletech Fox nespokojila. Zeptala se jí proto, co nejhoršího v některém ze svých minulých vztahů partnerovi udělala. Herečka se na chvíli zamyslela a pak prohlásila: „No, nejsem si jistá, jestli o tom vlastně vůbec můžu v televizi mluvit.“

Mohlo by vás zajímat: Heidi Janků dala přednost kariéře. Dnes přiznává, že potratu velmi lituje

Pak se ale odhodlala. „Jako mladá jsem byla opravdu výbušná a divoká. Takže když jsem se jednou naštvala, sebrala jsem barvu a namalovala jsem jednomu klukovi všude po zdi jeden citát Friedricha Nietzcheho, takže si poté musel celý dům znovu vymalovat,“ zavzpomínala Megan na svá divoká mladistvá léta a pokračovala: „Byl to opravdu naštvaný citát o tom, jak je život marný a člověk je vlastně k ničemu. Takže si musel nechat přemalovat ložnici.“

Na závěr pak upřímně politovala všechny své bývalé partnery, kteří ji krátce po dvacátých narozeninách potkali a měli s ní nějaký vztah. „Kdokoli, kdo se mnou chodil jako s čerstvou dvacátnicí, by pravděpodobně měl napsat svou vlastní knihu básní, protože jsem rozhodně nebyla žádný svatoušek,“ dodala Megan.

Američanky v loňském roce ztratily své dosavadní plošné právo na potrat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.