Celebrity

30. listopadu 2023 05:59

Tomáš Durčák

Megan Fox přiznala divoké mládí: Láska pro mě byla droga, mnoha lidem jsem ublížila

Americká herečka Megan Fox (37) se o svém soukromí nebojí mluvit. V jednom z posledních rozhovorů zmínila nejen svou novou knihu básní, ale zabrousila také do milostného života, jenž byl prý v mládí velmi divoký. Nejednomu partnerovi zlomila srdce.

Megan už se svým snoubencem Machine Gun Kellym několikrát prokázala, že se nebojí o svém soukromí veřejně mluvit či ho fanouškům ukazovat. Nyní svou otevřenost posunula ještě dál ve sbírce nic neskrývajících básní, které publikovala pod titulem Pretty Boys Are Poisonous. Při představení knihy v show herečky Drew Barrymore se rozpovídala mimo jiné o tom, co pro ni dříve znamenala láska a vztahy.

„Jako mladá jsem byla opravdová divoká rebelka a neustále jsem od svých partnerů utíkala, abych se až po uši zamilovala do někoho nového, třeba do každého kostyméra,“ prozradila na sebe Megan Fox s tím, že v té době byla vskutku svobodomyslná dívka, která si se stabilními vztahy a pohráváním s city svých partnerů příliš hlavu nelámala.

„Zamilovávat se pořád dokola pro mě bylo jako droga a zpětně si myslím, že jsem zřejmě celé řadě lidí během toho ublížila. Hromada z nich mě totiž doopravdy milovala, ale já jsem to vůbec nerespektovala a ani si toho nevážila,“ nešetřila kritikou herečka, kterou proslavila mimo jiné sci-fi filmová série Transformers.

Přístup ke vztahům a lásce pak dokázaly do normálu přetavit až její vlastní děti. Se svým exmanželem Brianem Austinem Greenem mají celkem tři syny jménem Noah, Shannon a Bodhi Ransom. „Když jsem měla děti, něco se ve mně stalo… Myslím si, že mým zásadním úkolem v tomto životě je nezopakovat chyby mých rodičů ve vztahu k dětem. Tohle jsem si intenzivně uvědomovala, takže když se mi narodilo první dítě, spolu s ním přišla na svět i tato nesobecká osoba, kterou jsem dnes,“ popsala svůj přerod Megan.

Moderátorka Drew Barrymore se však s obecnými frázemi o mladistvých záletech Fox nespokojila. Zeptala se jí proto, co nejhoršího v některém ze svých minulých vztahů partnerovi udělala. Herečka se na chvíli zamyslela a pak prohlásila: „No, nejsem si jistá, jestli o tom vlastně vůbec můžu v televizi mluvit.“

Mohlo by vás zajímat: Heidi Janků dala přednost kariéře. Dnes přiznává, že potratu velmi lituje

Pak se ale odhodlala. „Jako mladá jsem byla opravdu výbušná a divoká. Takže když jsem se jednou naštvala, sebrala jsem barvu a namalovala jsem jednomu klukovi všude po zdi jeden citát Friedricha Nietzcheho, takže si poté musel celý dům znovu vymalovat,“ zavzpomínala Megan na svá divoká mladistvá léta a pokračovala: „Byl to opravdu naštvaný citát o tom, jak je život marný a člověk je vlastně k ničemu. Takže si musel nechat přemalovat ložnici.“

Na závěr pak upřímně politovala všechny své bývalé partnery, kteří ji krátce po dvacátých narozeninách potkali a měli s ní nějaký vztah. „Kdokoli, kdo se mnou chodil jako s čerstvou dvacátnicí, by pravděpodobně měl napsat svou vlastní knihu básní, protože jsem rozhodně nebyla žádný svatoušek,“ dodala Megan.

Američanky v loňském roce ztratily své dosavadní plošné právo na potrat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.