Celebrity

18. listopadu 2022 12:30

Karolína Oehmová

Měl holku! Adriana Berežnyk z Miss popsala své nejhorší rande

Hledá se Miss - Adriana Berežnyk

Modelka se zajímavým vzhledem, zahraničním původem a neotřelým smyslem pro humor. To je Adriana Berežnyk, která se rozpovídala o nejhorším rande a trapasu s muži.

Adriana Berežnyk, původem z Ukrajiny, je čtyřiadvacetiletá semifinalistka České Miss Essens žijící v Praze. Nespadá sice mezi klasické účastnice soutěží krásy, jaké známe z minulých dob, ale možná právě tím si může získat vaše sympatie.

Proč právě ty bys měla vyhrát Českou Miss Essens?

Nemyslím si, že jsem správný člověk na to, abych to hodnotila. Od toho je tu porota a věřím, že vybere správně. Ta nejlepší zvítězí.

Co ti imponuje nebo tě odpuzuje na mužích?

Já se celkově dívám na charisma a projev mužů a odpuzuje mě sexistický humor.

Co jsi měla v kabelce, když jsi jela na natáčení České Miss Essens?

Měla jsem batoh a v něm úplně všechno. I zbytky, které jsem si nestihla zabalit do kufru, takže tam byla kosmetika, plavky, podpatky, peněženka, lékárnička, knížky, časopisy a tak.

Jaký byl tvůj největší trapas v životě?

Dřív jsem jezdila na kolečkových bruslích a kluk, který jel naproti mně, se mě zeptal, jestli nemám zapalovač. Chtěla jsem zastavit, abych mu řekla, že nemám, ale místo toho jsem spadla. Pak mi došlo, že jsem vůbec nemusela zastavovat.

Jaké bylo tvoje nejhorší rande v životě?

Nevím, jestli to bylo rande, ale jednou jsem šla na víno s klukem. Brala jsem to jako rande, ale v půlce mi řekl, že má holku. Nebylo to špatné, ale ani to, co jsem očekávala.

Jakou nejhorší větu jsi kdy slyšela od svého partnera?

Nemám ráda větu „Jsem zklamaný“.

Co všechno jsi schopná udělat pro kariéru?

Hranice je u toho, co mi připadá důstojné. Do úplné nahoty bych nešla. Z plavek a spodního prádla taky nejsem nadšená, možná bych to ale hecla.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.