Celebrity

5. listopadu 2023 18:30

Šarlota Chmelařová

Michaela Kudláčková promluvila o znásilnění. Máš pocit, že seš špinavá, říká

Michaela Kudláčková se proslavila především svou rolí Barči v seriálu My všichni školou povinní. Bývalá dětská herecká hvězda se nyní svěřila s děsivou zkušeností z mládí. V pětadvaceti letech se stala obětí znásilnění.

O svém traumatickém zážitku Michaela Kudláčková (55) otevřeně promluvila na sociálních sítích. Právě tam se rozhodla zveřejnit svůj příběh, který se odehrál před třiceti lety. Jako oběť znásilnění se rozhodla podat svědectví na sociální síti X o tom, co se jí tehdy stalo.

Mohlo by vás zajímat: Michaela Kudláčková byla v dětství hereckou hvězdou. Později se dala na magii

Ke všemu došlo po narozeninové oslavě, ze které se vracela spolu s kamarádkou pěšky. „On tam byl taky, když jsme šly domů. Zastavil u nás, jestli nechceme svézt. Nesedla bych si do auta s nikým cizím, ale on nebyl cizí nebo nám to nepřišlo,“ popsala začátek setkání Kudláčková. Její kamarádku vyhodili nejdříve doma a pak měl odvést ji. Jakmile se však ocitli v autě sami, jeho chování se změnilo. „Nejdřív se to snažíš uprosit, nechytáš se, a vlastně mu to trochu dělá dobře, pak si myslíš, že zdrhneš. Po slovech jestli ještě jednou hrábneš na tu kliku, tak ti rozmlátím hlavu tímhle hasákem, jsem usoudila, že bude asi lepší být pět minut znásilněná než celej život mrtvá,“ líčila své tehdejší pocity Kudláčková.

„Sprchovala jsem se asi hodinu.“

„Pak se přestaneš bránit. Úplně. Čumíš nahoru a... Já si v duchu zpívala,“ popsala Michaela útržkovitě detaily z oné osudné noci. Následně ji násilník odvezl domů, kde na ni čekal její manžel. Ten pochopitelně poznal, že se něco děje a že Míša není v pořádku. Ona mu však nejdříve nic neřekla. „Máš pocit, že seš špinavá. Sprchovala jsem se asi hodinu,“ pokračovala s popisem své nepříjemné zkušenosti.

Násilník se vrátil a vyhrožoval

S oznámením tehdy nešla na policii z toho důvodu, že se k ní násilník vrátil a začal ji vydírat. „Ráno zvonek. Otevřu, a koho nevidím! Chtěla jsem rychle zavřít, ale strčil tam nohu. Vlastně mi přišel říct, že ví, kde chodí moje holky do školky. Takže... Žádná policie,“ svěřila se blondýnka svým sledujícím.

Čtěte také: Lucie Bílá má s muži trpkou zkušenost. Znásilnil ji mladík s tváří andílka

O tom, co se děje, nakonec svému manželovi řekla. „Po tom, co jsem s ním potřetí odmítla spát, to ze mě vytáhl. Vypátral si ho, přizabil ho, prohodil výlohou a měl podmínku,“ uzavřela své vyprávění Kudláčková, která se momentálně věnuje výkladu z karet a magii.

Ze znásilnění byl obviněn také psychiatr Jan Cimický:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.