Celebrity

18. června 2024 15:40

Vanesa Havlíková

Michaela Kuklová zavzpomínala na natáčení s Růžičkovou: Krev, modřiny a spousta facek

Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka (25) – Kuklová o natáčení s Růžičkovou

Michaela Kuklová (56) se mnohým vryla do paměti především díky roli Jasněnky v pohádce O princezně Jasněnce a létajícím ševci. Bylo jí teprve 18 let, když ji režisér Zdeněk Troška (71) do pohádky obsadil. Přestože herečce tato role pomohla odstartovat kariéru, natáčení ji hodně bolelo. V talkshow u Honzy Dědka prozradila, že po spolupráci s Helenou Růžičkovou dokonce měla modřinu na bradě a z pusy jí tekla krev.

Ve chvíli, kdy se Troška rozhodl Michaele Kuklové nabídnout roli princezny Jasněnky, jí bylo teprve 18 let. Své úlohy se přesto zhostila s přehledem a dodnes jí někteří fanoušci neřeknou jinak než Jasněnka.

Helena Růžičková měla ránu

Kuklová si z natáčení známé pohádky odnesla jeden z nejvýraznějších zážitků své kariéry, a to díky kolegyni Heleně Růžičkové. V jedné scéně totiž rázná herečka měla Kuklovou jako neposlušnou Jasněnku profackovat střevíčkem. „Ona měla ránu. Zkoušeli jsme to asi desetkrát a pak naostro asi šestkrát. Já to celou dobu snášela, lítala mi hlava zleva doprava, Helenka mě fakt nešetřila,“ přiznala otevřeně v 7 pádech Honzy Dědka, kterou můžete sledovat každé úterý večer.

Přečtěte si: Michaela Kuklová o své kráse: Mám geny po mamince. Přiznala však jednu úpravu tváře

„Když jsme to dotočili, byla jsem otřesená, prospala jsem čtyři hodiny jako zabitá. To byl pátek a Zdeněk řekl: ‚Tak jsme to natočili přes tvoje rameno na Helenku a v pondělí to budeme točit přes Helenky rameno na tebe,‘“ dodala Kuklová s tím, že Růžičková si rozhodně nemyslela, že by to nějak přehnala, ačkoliv Míše v autě tekla krev z pusy a měla na bradě modřinu.

Na natáčení s Troškou Kuklová nemá nejlepší vzpomínky

Diváci si Kuklovou mohou pamatovat také z dalších pohádek. Jednou z nich je například Z pekla štěstí, v níž ztvárnila odvážnou Markýtku. I v té se setkala s režisérem Zdeňkem Troškou (69), a jak sama přiznává, jeho díla pro ni byla zásadní. „Nevím, kolik princezen jsem natočila. Hodně. Ale role, které mi přinesly popularitu, byly od Zdeňka. Jasněnka především,“ uvedla herečka.

Čtěte také: Přiznání Zdeňka Trošky. Neustoupil mamince, slavné filmy natočil díky krádeži

Přestože Troškovi do jisté míry vděčí za svůj úspěch, na natáčení s ním nemá ty nejlepší vzpomínky. „Ne že bych teď už netočila kvůli němu, ale užila jsem si s ním dost. Nemám moc veselých historek. On je zlatý, ale co si vymýšlí jako režisér…! Ohně, výbuchy,“ vyprávěla Kuklová v talkshow Honzy Dědka, kde byl jedním z hostů právě i Troška, který na sebe mimo jiné prozradil, že své slavné filmové počiny natočil díky krádeži.

Michaela Kuklová se v talkshow rozpovídala také o nápadnících z Německa:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 6. 2024

Vaše přizpůsobivá povaha vás dnes může dostat do potíží, Berani. Osobnosti se mohou střetnout, když nikdo nebude chtít vést. Buďte agresivní, aniž byste byli manipulativní. Udržujte se v lehkém duchu. Nesnažte se nikoho přitlačit k zemi. Vaše povaha je otevřená a expanzivní. Dopřejte druhým lidem svobodu, kterou chtějí. Neočekávané události mohou dramaticky změnit průběh dne, proto se nerozčilujte, když věci nepůjdou podle plánu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.