Michaela Kuklová je věrná lásce, jež trvá 42 let. Z herečky vyzařuje radost ze života

Eliška a Damián - Michaela Kuklová v roli Nadi

Ač osud herečce Michaele Kuklové (55) nepřichystal zrovna jednoduchý život, nepozbývá půvabu a ještě rozdává naději dalším ženám, které se stejně jako ona musejí potýkat s rakovinou prsu. Sílu žít a myslet pozitivně jí často dodává její velká životní láska. Co o ní říká a v jaké roli milou herečku uvidíte v novém pohádkovém seriálu?

Michaela Kuklová už třetím rokem úspěšně zápasí s rakovinou prsu a jak otevřeně popisuje, ještě má další měsíce léčby před sebou. Před zákeřnou nemocí varuje všechny ženy a snaží se zůstat pozitivní, což se také zřejmě odráží také na jejím mladistvém vzhledu.

Syn hlavní oporou

Největší motivací byl herečce v těžkých chvílích její syn Roman (14) , kterého má s bývalým mužem, podnikatelem Romanem Holomkem (64). „Strach ze smrti jsem neměla. Vnitřně jsem totiž cítila, že budu v pořádku. Rychlá rozhodnutí jsem přijímala hlavně kvůli mému synovi. Být na světě kvůli němu bylo pro mě prioritou. Nemohla jsem vůbec připustit, že by to nemělo dopadnout,“ uvedla předloni v pořadu Povídej.

Otázky na svěží vzhled dostává často. „Když člověk žije radostně a nic ho netrápí, je to vidět na očích. A asi mám ty geny samozřejmě po mamince, já pro sebe nic moc nedělám,“ přiznala atraktivní herečka v rozhovoru pro pořad Showtime. Větší zákroky estetických chirurgů však odmítá. „Přiznávám, že mám akorát vyhlazenější čelo. To si nechávám píchat, protože tady mám dvojvrásku, která působí dramaticky, jako že mám trápení,“ rozesmála v Showtimu herečka sama sebe a vysvětlila, že právě o tuto nevyžádanou vrásku nestála. Nijak neskrývá ani to, že si nechala udělat umělá ňadra. O svá přišla kvůli rakovině.

Láska, která trvá 42 let

Velkou radost herečce v posledních měsících dělají pracovní závazky. Jedním z nich je i role v novém seriálu Eliška a Damián, kde hraje Naďu – dobrou duši rodinné firmy Marmelišky a také kamarádku hlavní postavy v podání Emmy Smetana. Michaela Kuklová se herectví věnuje řadu let a od dob princezen snad skoro nezestárla. „Nečekala jsem, jak moc báječná parta se nám na seriálu Eliška a Damián vytvoří. Seriál je plný humoru i lásky a stejně se cítím při natáčení také já. Pokaždé, ať má být den sebenáročnější, se na všechny moc těším,“ pochvaluje si Kuklová.

„Herectví je pro mě od třinácti láska, a to už neuvěřitelných dvaačtyřicet let. Akorát už nepotřebuji k větší radosti zdolávat těžké úkoly. Teď se dovedu radovat i jen z toho, že jsem součástí vzniku něčeho hezkého, co bude pro diváky doufám milým pohlazením,“ prozradila herečka s pozváním ke sledování seriálu Eliška a Damián v sobotu ve 20:15 na Primě.

Sdílejte článek
Štítky láska FTV Prima rakovina prsu Showtime Michaela Kuklová O princezně Jasněnce a létajícím ševci Eliška a Damián Herci a postavy seriálu Eliška a Damián Roman Holomek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.