Celebrity

9. února 2024 09:53

David Laštovka

Michal David hubne společně s manželkou, dole už mají 20 kilo. Vína se muzikant nevzdal

Michal David v 7 pádech

Zpěvák Michal David se s nadváhou potýká téměř celý život. Vyzkoušel řadu diet, ale pokaždé se dostavil takzvaný jojo efekt, kvůli němuž zase přibral. Nyní s manželkou Marcelou vyzkoušel novou metodu, kterou si nemůže vynachválit. Se svými zkušenostmi se podělil s redakcí webu Prima Ženy.

Hitmaker Michal David radikálně zatočil s váhou. Před třemi měsíci najel na nový model hubnutí, který si nemůže vynachválit. „Domluvili jsme se s manželkou Marcelou, že do toho půjdeme spolu. Dcera Klára přišla s tím, že máme z jídelníčku vyřadit všechny sacharidy, cukry a lepek. Jinak jíme v podstatě všechno. Klidně i tučné věci. Jediné, co jsem si odpustit nedokázal, je víno, které mám rád,“ uvedl hudebník pro web Prima Ženy.

Mohlo by vás zajímat: Jak se dnes daří Evě a Vaškovi? Slavní hudebníci zhubli a změnili se k nepoznání

Cílem je dostat se na osmdesát kilo

Výsledky jsou na něm i jeho manželce na první pohled znát. Břicho, kvůli kterému leckdy nedopnul sako, je pryč. „Během těch tří měsíců mám dole třináct kilo a cítím se skvěle. U žen to hubnutí jde trochu pomaleji, přece jen mají jiný metabolismus, takže Marcela zatím zhubla sedm kilo,“ prozradil Michal David.

Jejich dietní kúra ještě není u konce. „Momentálně mám 83,5 kilo, chtěl bych se dostat na osmdesát. Musím říct, že jsem si na nový jídelníček tak zvykl, že u něj asi zůstanu. Vyzkoušel jsem už několik diet, ale ta, co držíme teď, mi sedí nejlépe. Je to takové upravené stravování, nic drastického. Vyhovuje mi, že si mohu dát v podstatě všechno, na co mám chuť,“ prohlásil zpěvák.

Do důchodu se nechystá

O své tělo se stará a pravidelně sportuje. „Kvůli kondici chodím do posilovny a na tenis,“ poznamenal hudebník, který letos v červenci oslaví 64. narozeniny. Do důchodu se nechystá a před sebou má velké plány. „Připravuji nové album, které točím v Londýně a Los Angeles. V Anglii to točím s kapelou Robbieho Williamse a v Americe s producenty, kteří dělali pro Cher nebo Joea Cockera. Písničky budou úplně jiné, než na co jsou ode mě lidé zvyklí. V březnu budeme k první skladbě točit na Tenerife videoklip. Bude to dělat Sagvan Tofi. První singl bude na světě v dubnu,“ prozradil Michal David.

Michal David byl hostem pořadu Povídej:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.