Kritička Miluška servíruje blaf ze školní jídelny. Otevřeně promluví o taktice

Prostřeno! S27 (110) - Snad netaktizují

V pátek pozve soupeře ke stolu Miloslava neboli Miluška. Maminka na mateřské a zapálená bagristka je podezřelá z taktiky. Její kritika u stolu byla opravdu někdy zbytečná, ale nebodovala výrazně nízko. Vyrovná se svými pokrmy soupeřům, kteří jsou zdatnými kuchaři?

Poslední hostitelka tohoto týdne, Miluška, pozve v pátek soutěžící z Olomouckého kraje k sobě do domečku, ve kterém bydlí s přítelem Jirkou a malou dcerou. Jelikož má její partner dvě děti ve střídavé péči, je u nich podle jejích slov o víkendech rušno. Jak si můžete na prima+ připomenout, Miluška byla tento týden nejpřísnější kritičkou a málokteré jídlo se jí trefilo do chuti. Proto budou soutěžící zvědaví, co jim připraví. Libor prohlásí, že si na Milušku bude dávat pozor, protože ji podezírá z taktizování. Na menu bude závin na slano, kmínová polévka s vejcem, kachní prso s liškovou a hořčicovou omáčkou, jako dezert pak budou čokoládové brownies s ovocem a zmrzlinou.

Hostitelka působila celý týden sebevědomě, ale když vaří, ne všechno se povede. V podstatě ihned se řízne do prstu a bude muset pracovat v rukavicích. Pak se bude chtít vytáhnout s domácím listovým těstem, které jí neztuhne, a tak bude muset použít kupované. Dívejte se vpodvečer a dozvíte se víc. Záviny z listového těsta soupeři odsoudí jako příliš jednoduché jídlo a kombinace chutí budou vážně divoké. V jedné variantě se bude skrývat bazalkové pesto, slanina, rajčata v oleji, zelené olivy, niva a sekaný špenát, druhý závin bude s uzeným lososem, špenátem a mascarpone.

Miluška je blázen do bagrování, a tak nemohla vybrat jinou zábavu:

Miluška touží po romantice na bagru

Miluščin večer nezačne klasicky večeří, ale soutěžící se sejdou u sběrného dvora a oprávněně si připadají jako na skládce. Hostitelka jim zde nabídne „pivního psa“, což je chleba s tvarůžky a cibulí. Pak začne zábava. Soutěžící budou bagrovat a přenášet písek. Miluška je očividně do bagrování úplně zblázněná. Při zábavě asistuje její partner, který je bagrista. Po mateřské se s ním chce Miluška vrhnout na podnikání a bude také bagrovat. Liborovi to bude připadat romantické.

Pak se soutěžící konečně přesunou ke stolu. Po vlažně přijatém předkrmu dostanou na stůl jídlo typické pro školní jídelnu, což přizná i sama hostitelka. Kmínovou polévku však nikdo nemá rád a nikomu nezachutná ani teď. Miluška pochopí, že šlápla vedle. A to je přitom tato polévka u ní doma na stole každý týden, protože ji miluje její partner. Dále následují kachní prsa, která budou málo vypečená. Markétě neudělá dobře gumová kůže, kterou bude mít problém spolknout. Po večeři dojde na chvíli pravdy. Je mezi soutěžícími v tomto Prostřeno! taktik? „Člověka by zamrzelo, kdyby se zjistilo, že je tam nějaký taktik. Naší partě věřím,“ myslí si Miluška. Roman je rád, že všechny poznal a věří, že se ještě jako parta sejdou. K taktice se nepřizná nikdo. Vydrží soutěžícím nadšení z nově nabytého přátelství i po zhlédnutí všech epizod?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.