Celebrity

15. srpna 2023 06:00

Eliška Reiglová

Miroslav Hanuš o vztahu s manželkou: Někdy si rozumíme od rána až do večera

7 pádů Honzy Dědka (36) - Miroslav Hanuš

Herec Miroslav Hanuš (60) se v talkshow Honzy Dědka rozpovídal o tom, jak si s manželkou, tanečnicí Janou, i po letech společného soužití rozumí. Promluvil také na téma své nenávisti k dnešní podobě sportů, v nichž už postrádá původní záměr.

Pražský rodák Miroslav Hanuš je absolventem DAMU a hned po studiích nastoupil do kladenského Divadla Jaroslava Průchy, odkud se později přesunul zpět do Prahy. Ve filmu se poprvé objevil v roce 1983, největší popularitu ale zažívá až nyní. To samé platí i v soukromí.

Koníček v práci i v soukromí

„Zku*vení havlisti, to je výborné představení o třech blbcích. Tam jenom sedíme, jsme tři. Tři blbci sedí v sauně a hodinu dvacet nadávají na všechno. Na ženu, na život a nakonec skončí u toho, že za všechno může demokracie. A zkoumají, jak se takový kiks mohl stát, a přijdou na to, že to celé způsobili zku*vení havlisti. Pak se osprchujou a jdou domů,“ popsal Hanuš představení, v němž hraje.

Čtěte také: Václav Havel dával milenkám ptačí přezdívky. S jednou dokonce žil a čekal dítě

Komediální hra má u diváků velký úspěch a sám Hanuš ji popisuje s obrovským nadšením. Není divu, dostane se díky ní i při práci alespoň přibližně k činnosti, které se jinak ve volném čase moc rád věnuje. „Jsem vášnivý saunista,“ přiznal v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete vidět v úterý večer na Primě.

Jeho zálibou odjakživa býval i sport. V dnešní době není tajemstvím, kolik si profesionální sportovci vydělávají, obzvláště pak v případech, kdy vyhrají významný turnaj. To se ovšem oblíbenému herci nelíbí. „Byl bych za zrušení sportu v této podobě. Mám pocit, že je to prolezlé hrou o prachy. Od sportu očekávám ideály, teď je to pokažené,“ postěžoval si Miroslav Hanuš.

Vztah s manželkou

Před 12 lety se Miroslav Hanuš po 18letém vztahu a třech dětech oženil s manželkou Janou, rozenou Vašákovou. Po tak dlouhém soužití nepřišla žádost o ruku ze strany muže a navíc to nebyla ani kdovíjaká romantika. Partneři se zkrátka shodli, že se vezmou. To ale neznamená, že je jejich vztah méně idylický než kterýkoliv jiný.

Mohlo by vás zajímat: Tatiana Dyková je ranní ptáče. Nesnáším, když v noci rozsvítí, spílá manželovi

Svatba byla nízkonákladová a manželství pokračuje v nenáročném duchu, přičemž oba jsou spokojení. „My si se ženou výborně rozumíme. Někdy si rozumíme od rána až do večera,“ zasmál se Hanuš.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.