Tatiana Dyková je ranní ptáče. Nesnáším, když v noci rozsvítí, spílá manželovi

7 Pádů Honzy Dědka (39) - Tatiana Dyková si stěžuje na manžela

Herečka Tatiana Dyková (45) je už několik let ve spokojeném vztahu, z toho čtyři roky vdaná. Ač se její manželství s Vojtou Dykem (38) zdá jako idylické, občasný mráček přes něj přesto přejde. A to obzvlášť v noci, kdy chce něžnější polovička spát a druhá se touží věnovat jiným aktivitám.

Tatiana Dyková, narozená v červenci 1978 v Praze jako Vilhelmová, je česká filmová a divadelní herečka. Nedokončila studium Státní konzervatoře Praha, přesto se stala uznávanou umělkyní jak na divadelních prknech, tak před kamerou. Její kariéra mohla vést i do zahraničí, nakonec se však nezadařilo.

Berlinale a parkety

Berlínský mezinárodní filmový festival, kterému se říká také Berlinale, je jedním z nejprestižnějších a nejnavštěvovanějších na světě. Před lety na něj zavítala i Tatiana Dyková, jen se tehdy s příliš velkým úspěchem nesetkala. Vloudilo se totiž pár chybiček.

Čtěte také: Módní alarm z Karlových Varů. Jak zářily Čvančarová, Plodková a Peštová?

„Měla jsem super agenta. Když chcete jet na shooting stars, musíte umět anglicky. Tam byl první zádrhel a já jsem ho nepřiznala. Ale oni se mě ani neptali, automaticky počítali, že asi umím anglicky. Řekli mi jenom, že musím mít agenta. Toho jsem neměla,“ prozradila.

„Mojí maminky manžel prodával parkety a maminka řekla: ‚No, dřevo jako dřevo.‘ On byl výborný, protože tam se mnou fakt jel a měl s sebou vizitky na ty parkety. O mě moc zájem nebyl, ale myslím, že on tam udělal byznys,“ zasmála se oblíbená herečka v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Když už o ni konečně někdo měl zájem, divadlo se ukázalo být překážkou.

Mohlo by vás zajímat: Jiří Grossmann si vynutil poslední představení. Na jevišti se objevil jen díky injekcím

„O mě měli, myslím, zájem Švédové, ale řešilo se, co s tou mojí angličtinou. A že mi zaplatí tři měsíce nějakých kurzů. No jo, ale tři měsíce… ale já už jsem hrála v divadle. A evropský trh nebyl připravený na to, že filmoví herci jsou u nás i divadelní herci. A že nehrají projektově, ale každý měsíc. Takže to ztroskotalo na čase,“ vysvětlila Dyková.

Manželské peripetie

Umělci potřebují dostatek odpočinku, aby pak do svých výkonů, ať už před kamerou, či na jevišti, dávali sto procent. V manželství Dykových o tom oba vědí své. Tatiana je jednoznačně ranní ptáče a do postele ulehá brzy. Když jde její muž spát ve stejnou dobu, vše je v pořádku. Problém ovšem vzniká, jakmile se do ložnice odebere později.

Přečtěte si: 3v1 o vzájemných sporech: Myjeme si zadečky, stařešina Pártlová pak urovnává

„Často usínáme s Vojtou spolu a on si čte. Říkám mu, že mi to nevadí, mám masku na oči a to mi přijde cajk. Ale když už někdo spí a ty si rozsvítíš, to mi přijde neuvěřitelné. Já jdu třeba schválně brzy spát, navíc jsem četla, že je potřeba mít absolutní tmu na spánek,“ prozradila herečka, co ji na manželovi štve.

Na svatbu, která se konala před čtyřmi lety, stále s láskou vzpomíná. Zdá se, že to byl pořádný mejdan. „Svatba trvala tři dny, tak to bývá v pohádkách. Zpívalo se, tančilo, skákalo se u ohně. Bylo to u sv. Antoníčka. Je to patron všech zamilovaných,“ usmála se.

Z předchozího manželství s Pavlem Čechákem má Dyková dva syny, nejmladšího Aloise už má s Vojtou Dykem. „Mám doma čtyři chlapy. Je to krásné, jsem spokojená. Cítím se být opečovávaná, je to dobré. Ten nejstarší už mě přerostl, což není takový problém, když máš 161 centimetrů,“ dodala s úsměvem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.