Jana Doleželová přišla o dalšího zámožného podnikatele. Matoška řekl, že už to dál nešlo

Úspěšná česká farmaceutka a modelka Jana Doleželová (42) je opět single. Vztah s úspěšným podnikatelem a radním Pavlem Matoškou se rozpadl. Matoška pro web Prima Lajk uvedl, že věřil, že Jana rozchod ustojí.

Hledání osudové lásky Jany Doleželové pokračuje dále. Její zatím poslední vztah s podnikatelem Pavlem Matoškou, který je zakladatelem společnosti Penta Trading a také radním z pražských Říčan, skončil.

Sama Doleželová jej přitom veřejně nikdy nepřiznala a raději na dotazy týkající se identity nového partnera vždy odpovídala vyhýbavě. Byť netajila, že zadaná je. Seznámit se partneři mohli přímo na zastupitelstvu Říčan, kam byla Doleželová v roce 2018 v komunálních volbách zvolena. Rozchod potvrdil sám Matoška.

Některých věcí už bylo dost, říká Matoška

„Nemám potřebu Janu nijak dehonestovat. Je jaká je. Byli jsme spolu skoro pět let a byly věci, které byly fajn, ale představoval jsem si, že když se rozejdeme, že to bude v klidu, že to dá líp, než to dává, to je tak vše, co k tomu mám,“ uvedl pro Prima Lajk podnikatel, který v Říčanech zastává funkci místostarosty.

„Janu jsem měl strašně moc rád, její dceru Verunku jsem měl jako vlastní... Jak říkám, žili jsme spolu, byly krásné chvíle, sdíleli jsme spolu spoustu věcí, ale prostě některých věcí už bylo dost, to je všechno,“ uvedl Matoška ve stručném vyjádření s tím, že je přesvědčený, že svědomí má naprosto čisté.

Redakce oslovila také Janu Doleželovou. Ta uvedla, že k rozchodu nechce nic říkat, že jsou záležitosti, které vůbec nechce komentovat.

Pro pohlednou černovlásku, původem ze Šternberku, která se v roce 2004 stala Miss ČR a ve stejném roce se umístila v top 15 na Miss World, jde tak o další zklamání v osobním životě. Její předchozí vztah s podnikatelem a bývalým ředitelem fotbalové Slavie Davidem Trundou lze považovat za ten zatím nejnadějnější. Partneři spolu randili od roku 2014, v roce 2017 se jim narodila dcera Veronika a došlo i na zásnuby.

Ze svatby však nakonec sešlo a Jana tak už podruhé musela okusit rozchod navzdory předchozím zásnubám. Poprvé před ní poklekl zámožný podnikatel Richard Podroužek, s kterým modelka a doktorka farmacie randila celých osm let. I tehdy však rozchod přišel dříve než vdavky.

Rozchod s Janečkem kvůli reportáži

Dalším známým předchozím partnerem Jany Doleželové byl známý matematik a miliardář Karel Janeček, s nímž randila před zmíněným Davidem Trundou. Jejich tehdejší rozchod si dodnes velká část veřejnosti velmi dobře pamatuje – způsobil jej totiž Janečkův upřímný rozhovor pro Primu.

Během reportáže v  televizním pořadu Topstar totiž miliardář mimoděk přiznal, že jeho tehdejší partnerka Jana rozhodně není jedinou ženou v jeho životě.

V tu chvíli si však Janeček možná neuvědomil, že o svých dalších milenkách zapomněl Doleželovou informovat. Ta se totiž prý o partnerově zálibě v mnohoženství dozvěděla z televize a vztah okamžitě ukončila. On sám posléze její slova dementoval. „Základní nesmysl je, že Jana o ničem nevěděla. Samozřejmě věděla všechno a hned od začátku,“ uvedl v roce 2014 Janeček pro Blesk TV Magazín.

„Dokonce se s Markétou znají a několikrát se viděly a bavily. Například na oslavě mých čtyřicátin v červenci,“ doplnil miliardář s tím, že Doleželové údajně devět měsíců, co spolu randily, další žena vůbec nevadila.

Přiznání Karla Janečka bylo pro Janu prý šokem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.