Místo milovaného cestování chatařem? Jan Cina prozradil, že si pořídil chalupu

Oblíbený herec Jan Cina (36) zavítal do talkshow k Janu Krausovi a zaujal ho nejen svým poněkud výstředním outfitem. Promluvil také o svých rolích a chalupě, kterou si nedávno pořídil – a moc se těší, až tam bude.

Hned v úvodu Show Jana Krause se Jan Cina ochotně ujal role módního průvodce svým outfitem, který hostitel označil za výstřední. „Extravagantní?“ divil se mladý umělec a vysvětlil, že boty lakovky jsou nadčasové a kalhoty do zvonu, které má od jednoho českého návrháře, se zrovna vracejí do módy. Navíc jsou po jeho oblíbeném zpěvákovi 7krát3.

Přečtěte si také: Jsme občany druhé kategorie. Bezmoc a zklamání, vzkazují Cina a Krejčík poslancům

„Ty kalhoty byly ušité pro něj na nějaký koncert. On je potom vrátil a já jsem je u návrháře Honzy Černého objevil a řekl jsem si, že si je pořídím, protože je hezké mít kalhoty po svém idolovi, protože mám toho Štěpána fakt rád, mám rád jeho hudbu,“ vysvětlil Jan Cina.

Chtěl by si zahrát řimbabu

On sám je velice úspěšným a často obsazovaným hercem jak v divadle, tak ve filmu. A právě na divadelních prknech aktuálně vystupuje především v rolích princů. „Co se filmových věcí týče, často jsem hrál záporné postavy, ne prince,“ zamyslel se herec nahlas. „Což je zajímavý protiklad. Ale myslím, že je zajímavé takhle uvažovat a neobsazovat lidi na první dobrou. Je to odvážné!“ dodal.

Mohlo by vás zajímat: Klára Issová si první roli vybrečela. Herectví za mě rozhodl tatínek, říká

A po jaké roli by vyloženě toužil? „Mně přijde skvělé slovo řimbaba,“ zareagoval Cina na příklad, který uvedl Jan Kraus. „A třeba zahrát si v pohádce řimbabu by se mi líbilo. Nevím totiž, co je řimbaba,“ přiznal. Zajímavá pro něj ale byla i jedna z jeho posledních rolí, kdy hrál tatínka. „Poprvé jsem hrál dospělou postavu. Dosud jsem hrál stále syny, kluky, prince… Tak teď jsem hrál mladého tatínka a to bylo příjemné, nové a snad to nějak zafungovalo,“ pochvaloval si.

Vzpomněl si také, že by rád více hrál s lidmi. „Mám teď dvě věci, kde jsem na jevišti skoro celou dobu sám. A to je v něčem skvělé, ale v něčem náročné. Teď mám období, kdy je mi trochu smutno,“ líčil herec. „Chtěl bych být v šatně i na jevišti s lidmi,“ posteskl si.

Utajená chalupa

V Show Jana Krause, kterou můžete sledovat už ve středu 24. dubna ve 21:40 na Primě, na sebe Jan Cina rovněž prozradil, že si nedávno pořídil chalupu snů. A že ačkoli moc rád cestuje po světě, poslední dobou myslí stále častěji právě na ni. „Hodně často jsem myslel na svoji chalupu a na to místo v Čechách, že se těším, až tam budu,“ prozradil herec, který očividně nemá daleko k tomu stát se poctivým chatařem.

Jan Cina byl v Show Jana Krause hostem už vícekrát. Podívejte se také na rozhovor z roku 2016:

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima rozhovor Show Jana Krause Jan Kraus móda kariéra chalupa bydlení Jan Cina České chaty snů Chataři ze Švihova

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.