Celebrity

20. února 2023 09:25

Milan Rozšafný

Moderátor Michal Janotka se stal otcem. Syn dostal staré řecké jméno

Michal Janotka se raduje z narozeného synka

Tvář Krimi zpráv Michal Janotka zažívá nejkrásnější období svého života. Do rodiny přivítali s partnerkou miminko. Jaké s partnerkou Nikolou Veverkovou pro syna vybrali jméno?

Už jsou v rodině tři. Populární moderátor Michal Janotka si na konci nedělního vysílání Krimi zpráv připravil pro své příznivce opravdu velkou novinu. 19. února mu totiž partnerka porodila jejich prvního syna, který dostal jméno Nikolas. Na konci pořadu mu pak přišla pogratulovat jeho kolegyně a moderátorka pořadu Showtime Laďka Něrgešová, která pomohla radostnou novinu sdělit do světa.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak si miminko užívá Eva Burešová

Dojatý Janotka se pak přiznal, že na natáčení přijel rovnou z porodnice a moc dobře si uvědomuje, že se mu tímto dnem naprosto změnil život.

„Máme kluka Nikolase a je to totální úlet. Jsem strašně šťastný, ale unavený. Jízda začíná,“ sdělil na CNN Prima News. Od Něrgešové se pak dočkal i symbolického modrého oblečení pro chlapečka. O tom, že oblíbený moderátor televize Prima Michal Janotka čeká s přítelkyní svého první potomka, se pár pochlubil už v říjnu na sociálních sítích. „Klokan přiletí v březnu... možná už v únoru,“ glosoval tehdy Janotka vtipně. A jak je vidět, druhá možnost byla nakonec správná.

Jméno Nikolas pochází ze starořeckého jména Nikoláos, které je spojením slov niké a láos - tedy vítězství a lid. Jméno tak lze přeložit jako „vítěz mezi lidmi“.

Spojila je práce

Se svou partnerkou a novopečenou maminkou Nikolou Veverkovou se pak Janotka, který měl do té doby ve vztazích spíše smůlu, seznámil právě díky Krimi zprávám. „Celé to začalo nevinně. CNN Prima NEWS spustila své vysílání a my jsme začali pracovat na obnovení Krimi zpráv, které mají na Primě dlouhou historii,“ prozradila Veverková v minulosti v rozhovoru pro CNN Prima News.

Janotka tak začal z Brna častěji dojíždět do Prahy a mezi ním a Veverkovou, která tehdy Krimi zprávám šéfovala, začalo po čase vznikat něco víc než jen profesní vztah. Novopečení rodiče tak tvoří pár už více než dva roky a právě započali novou kapitolu svého rodinného života.

Sdílejte článek
Štítky Michal Janotka dítě miminko rodina CNN Prima NEWS Laďka Něrgešová Nikola Veverková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.