Celebrity

29. ledna 2024 12:30

Anna Tejklová

Módní alarm z Plesu jak Brno: Kuchařové sluší plnější postava, Pohlreich tančil v zástěře

V Brně se konal tradiční ples a my se podíváme, jaké zajímavé modely kdo vynesl. Módní alarm připravila návrhářka Anna Tejklová.

Taťána Kuchařová vypadala šťastně, zdravě a žensky

Někdejší Miss World s plnější a stále štíhlou postavou omládla a vypadá výborně. Šaty s mašlí na rameni a rozšířenou sukní jí ohromně sluší střihem i ženským stylem. Myslím si ale, že by více zářila ve výraznější barvě studeného tónu, tato je na ní moc teplá a trochu mdlá. Šperky by vzhledem k odstínu šatů lépe ladily zlaté než stříbrné.

Richard Krajčo tentokrát bez kabelky

Zpěvák Richard Krajčo už naštěstí vyměnil kabelku za kytaru a byl oblečený dobře. Zajímavým a neokoukaným kouskem je mikina (vypadající jako košile) na zip. Černou se nedá nic zkazit, dámskými perličkami na krku ano, ale průšvih to úplně není.

Zpěvačka Dasha v třpytivých šatech ve stylu negližé

Zpěvačka Dasha oblékla nenápadné šaty, které evokují luxusnější negližé, ale tak proč ne. Nenadchne, neurazí. Hezký make-up a upravené vlasy naopak nadchnou vždy, a to se zde povedlo.

Noblesní Martina Šmuková

Martina Šmuková, dobrá víla onkologicky nemocných dospívajících, pro které založila nadaci Pink bubble, byla oslnivá jako vždy. S tímto stylem by se neztratila ani v Cannes. Vzhledem ke své postavě topmodelky si může dovolit šaty z látky, která přidává objem, a pořád vypadá elegantně.

Veselý pár: Zdeňek Pohlreich s manželkou

Známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich oblékl vtipně zástěru a jeho žena zvolila styl ve španělském duchu, který působí živě a svěže. Květiny ve vlasech a na sukni jsou veselé a působí mladistvě.

Operní diva Kalivodová v módním smaragdovém odstínu

Výrazným brunetám a černovláskám mimořádně sluší smaragdová zelená. Tyto saténové šaty se opravdu povedly, zdůrazňují křivky a zároveň decentně kryjí ramena. Šperky se zelenými kameny jsou sladěny do barvy šatů a psaníčko se stříbrnými akcenty zase ladí se stříbrnými šperky. Moc pěkné.

Gábina Partyšová v klasických šatech

Moderátorka zvolila klasické plesové šaty ve stylu nejčastějších modelů, které jsou k mání v půjčovně, každopádně jsou hezké, na ples vhodné a sluší jí. Šperky a třpytivé psaníčko jsou zcela ve stylu šatů, není co vytknout.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí moderátorka Gabriela Partyšová

Pavlína Senić v magické fialové

Operní pěvkyně Pavlína Senić zvolila barvu umělců a mágů. Fialová je mimořádně silná barva a sluší málokomu. Zpěvačce ale sedne naprosto a saténovo-šifonové provedení dodává šatům drama, které se k operní umělkyni víc než hodí. Nebála bych se zde ještě výraznějšího make-upu a šperků. Každopádně povedený a zapamatovatelný model.

Bojovník Procházka byl oblečený jako gentleman

Jeden z našich nejznámějších sportovců v kategorii bojových umění, Jiří Procházka, se oblékl v tradičním pánském stylu odpovídajícím úrovni akce. Pózování se zaťatými pěstmi ale nedá zapomenout jeho povolání.

Podívejte se na rozhovor s Annou Tejklovou, návrhářkou, která Módní alarm připravila:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.