Móda a krása

10. října 2024 06:00

Šarlota Chmelařová

Módní trendy letošního podzimu: Lesklá kůže, kostky a skládané sukně

Módní trendy podzimu 2024 udávají jasný směr. V některých ohledech sází na klasiku, jindy na neotřelé kombinace a extravaganci. Jaké kousky by vám neměly chybět v šatníku pro chladnější období?

Skládané sukně

Letošním hitem podzimu je bezesporu skládaná sukně. Školácký styl působí sexy a elegantně zároveň. Ideální je kombinace s bílou košilí a pohodlným svetrem, který zahřeje v chladnějším počasí.

Kozačky

Je čas vytáhnout kozačky. V chladném počasí nohy zahřejí a zároveň podtrhnou vaši ženskost a smyslnost. Letos na podzim se nebojte lesklé kůže a podpatků, in jsou také rozšířené kozačky. Dokonalého vzhledu dosáhnete kombinací s pletenými šaty či sukněmi různých délek.

Kostky

Čistá elegance a old money style jsou pro letošní podzim to pravé ořechové. Vsaďte na kostičkované kostýmky. Výborně vypadá sako či kabátek v kombinaci s kostkovanou sukní. Hlavní myšlenkou podzimu je návrat k ženskosti ve spojení s tichým luxusem.

Boho styl

Boho styl ve znamení třásní, kovbojských prvků a klobouků. Nebojte se uvolnit a upustit uzdu své fantazii. Boho styl je uvolněný, čistý a zároveň originální. Vyzkoušet můžete například bundu s třásněmi nebo kovbojské kozačky v hnědé barvě.

Kožené kabátky a bundy

Kůže zkrátka na podzim nesmí chybět. Ať už vsadíte na klasiku v podobě kožené bundičky nebo se trochu odvážete a obléknete kožený kabát se zavazováním v pase, vždy to bude trefa do černého. Inspirujte se například modelkou Emily Ratajkowski.

Móda z finále soutěže Hledáme Playmate 2024:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 10. 2024

Možná právě procházíte obrovským růstem. Zaměřte se na to a zjistěte, kde je třeba udělat nějaké změny. To může být přerušeno silnou energií od jiných lidí nebo situací. Tyto záležitosti jsou důležité. Upozorňují vás na určité změny, které mohou být opožděné. Podívejte se, jak tento otřes může přinést růst a úspěch. Čekají vás příležitosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.