Startuje podzimní edice pražského fashion weeku. Kolekci představí Němec i Polanka

Mercedes-Benz Prague Fashion Week je opět tady. Svou tvorbu na týdnu módy představí vybraní renomovaní návrháři a designérští talenti z Česka i Slovenska. Návštěvníci se opět mohou těšit na tři exkluzivní galavečery, které kombinují módní přehlídku a afterparty. Podívejte se, na co se můžete tentokrát těšit.

Mercedes-Benz Prague Fashion Week, zkráceně MBPFW, je jediná módní událost v České republice, která má mezinárodní přesah. Je součástí mezinárodní sítě fashion weeků konajících se například i v New Yorku, Sydney, Moskvě či v Mexico City. V Česku se podzimní edice MBFW koná od 29. srpna do 1. září 2024 a uskuteční se v nově zrekonstruovaných prostorách Clam-Gallasova paláce.

Čtěte také: Fashion week: Výstřední Třeštíková, vyrýsovaná Kašáková i Peroutkova košile za sto tisíc

Tomáš Němec, Valérie Jurčíková i Hana Valtová

V odpoledních přehlídkových blocích se představí Alexandra Gnidiaková, Valérie Jurčíková, Tomáš Němec, vítězka VAN GRAAF Junior Talent 2024 Hana Valtová a značka Balvin couture. Módní událost zahájí čtvrteční galavečer s názvem HARPERʼS BAZAAR GALA: European Stage, jenž bude patřit selekci zahraničních návrhářů skládající se ze značek Avenir (DE) a Dzhus (UA).

Druhý večer se představí budoucí tváře české a slovenské módy v rámci komponované přehlídky a showroomu MBPFW GALA presents DOLCE VITA Czech & Slovak Fashion Design Students in Context, kde svou nejzajímavější módní tvorbu ukážou studenti z ateliérů tří vysokých škol: Technické univerzity v Liberci, Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze a Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Jakub Polanka i Tobias Schubert

Přehlídkovou část poté zakončí třetí sobotní galavečer s názvem MBPFW x MERCEDES-BENZ present VOGUE CS RUNWAY se selekcí Danici Kovářové, šéfredaktorky Vogue CS. Večerní přehlídka ve dvou časových blocích bude věnována tvorbě návrháře Jakuba Polanky a značky NEHERA.

Kromě klasických přehlídek a slavnostních galavečerů bude součástí programu i akce DUNGEON by TOBIAS SCHUBERT ft. 58G, WEN & Benjamin, která proběhne v neděli 1. 9. od 19:00, nebo večerní letní kino MBPFW x 3KiNO LETNÍ SCÉNA: Umění milování, které se uskuteční ve středu 3. 9. od 20:00. Obě akce proběhnou na nádvoří Clam-Gallasova paláce.

Připomeňte si, jak probíhala jarní edice MBPFW:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.