Podzimní trendy v manikúře hovoří jasně. Letošním hitem je čokoládová hnědá

I v oblasti manikúry se trendy mění v závislosti na ročním období. Podzim letos ovládne hnědá barva. Paleta odstínů bude široká, a to od oslnivé čokoládové až po světlejší nude barvu. Inspirujte se krásnými nehty v naší galerii.

Hnědá barva je pro podzim jako dělaná. Stačí se rozhlédnout kolem sebe, spadané listí ze stromů už nás upozorňuje na příchod chladnějšího počasí, ke kterému se skvěle hodí šálek kávy či čaje. Přesně k tomu se vám bude krásně vyjímat dokonale tematická manikúra.

Mohlo by vás zajímat: 5 největších trendů v manikúře pro letošní rok. Buďte první, kdo s nimi zazáří

A jak by tedy měly vypadat vaše trendy podzimní nehty? Vévodit bude odstín čokoládové hnědé, a to jak na vlasech, tak i nehtech. Budou se nosit spíše kratší délky, které jsou chic a hodí se pro každou příležitost. Pokud přece jenom patříte mezi milovníky dlouhých drápků, s jejich délkou se to pokuste nepřehánět. In je jednoduchost a přirozenost.

Hnědá je dobrá!

Tato barva je skvělá v tom, že se krásně hodí k většině oblečení a skvěle vám bude ladit k podzimním outfitům v krémových barvách. A jakou barvičku si vybrat? Dejte na svůj první dojem a vyberte si tu, ve které se budete cítit dobře. Pokud patříte mezi milovníky mléčné čokolády, zvolte světlejší odstín.

Čtěte také: Gelové nehty ji stály důstojnost. Matka dvou dětí dnes ani neudrží propisku

Jestliže se naopak nebojíte tmavších barev, klidně vyzkoušejte odstín připomínající hořkou čokoládu. Skvěle vypadá také kombinace světlejších a tmavších odstínů. Trendem zůstává také nestárnoucí francouzská manikúra. Místo bílých konců vyzkoušejte hnědé lemování anebo kombinaci celohnědých nehtů a již zmiňované francouzské manikúry. Tato varianta je velice originální a v poslední době se těší velké popularitě zejména na sociálních sítích. Vedle nešlápnete ani s metalickými odlesky do zlatých odstínů.

Tato žena si přestala stříhat nehty:

Sdílejte článek
Štítky podzim krása nehty manikúra trendy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.