5 největších trendů v manikúře pro letošní rok. Buďte první, kdo s nimi zazáří

Trendy se každý rok mění ve všech odvětvích krásy i módy. A nejinak tomu je také u manikúry. Jaké nehty budou letět v letošním roce? V kurzu bude klasická francouzská manikúra a vévodit bude především jednoduchost a elegance. A pokud si říkáte, že je to poněkud nudné, zaujme vás hned druhý tip.

Přemýšlíte nad tím, že byste se objednala do salonu a nechala si udělat čerstvou manikúru? Inspirujte se přitom nejnovějšími nehtovými trendy. Letošek ovládnou tělové a přírodní odstíny, metal, piercingy – ano, čtete správně. A zapomenout nesmíme také na nestárnoucí „Francii“.

1. Francouzská manikúra

Tomuhle se nedá absolutně nic vytknout. Tento styl je zkrátka šik a předběhl dobu. Jestli existuje pár barev, se kterými nikdy nešlápnete vedle, tak mezi nimi zcela jistě najdete „Francii“. Navíc zde můžete upustit uzdu své fantazii a zkusit místo klasických bílých konců například červené, růžové, zelené nebo třeba modré.

Mohlo by vás zajímat: Co prozradí nehty o vašem zdraví?

2. Piercing v nehtech

Letošním hitem bude i piercing v nehtu. S ozdobným šperkem to ale nepřehánějte, stačí na jednom či dvou nehtech. V roce 2023 vévodí spíše kratší a přirozenější manikúra. Na křiklavé barvy a dlouhé drápy raději zapomeňte. Výhodou tohoto piercingu je bezbolestná aplikace a můžete si vybrat z několika možných designů. Buď obyčejný kroužek či ozdobný kamínek. Nezapomínejte však na to, že se nejedná o příliš praktickou parádu. Pokud například píšete na počítači, tento trend bychom si být vámi raději odpustili.

3. V jednoduchosti je krása

V manikúře se vracíme zpátky do doby, kdy vévodila elegance, jemnost a styl. Dávejte přednost jednoduchým nude odstínům, tělové barvy budou hitem letošní sezóny. Další možností jsou jakékoliv odstíny jemné růžové, béžové, mléčné, zkrátka přírodní barvy. Nebojte se zkusit také hnědou, která se pro letošní rok stává novou černou. Jakékoliv hnědé odstíny se skvěle hodí i v průběhu plesové sezóny. Dobře se totiž kombinují s elegantními šaty. Klást důraz se bude také na tvar nehtu – kratší a hezky upravené. S tímto minimalistickým lookem nešlápnete vedle!

Čtěte také: Trápí vás bolestivé záděry? Poradíme vám, jak se jich zbavit

4. Chrom v hlavní roli

Dalším trendem letošního roku budou chromové a metalické nehty. Pokud se nebojíte trošku odvázat, zkuste chromovou manikúru s metalickými odlesky, díky kterým budete nepřehlédnutelná. Vévodit budou barvy jako černá, stříbrná, šedivá a zelená.

5. Zkuste 3D efekt

A na závěr tu máme něco pro milovníky něčeho minimalistického, ale zároveň jedinečného. Pokud se vám příliš nechce lakovat si nehty, zkuste například na každý zvlášť umístit pouze malý kamínek, perličku či chromatický efekt. V kombinaci s přírodní barvou nehtu vypadají skvěle!

Čtěte také: Dokonalá domácí manikúra? Tohle nedělejte

Vstupte s námi do prima+ a užívejte si kvalitní české i zahraniční filmy a seriály:

Sdílejte článek
Štítky Francie piercing krása styl nehty manikúra trend trendy 2023 manikúra laky na nehty

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.