Celebrity

1. září 2022 14:36

Josef Šťastna

Dcera Kate Moss předvedla šokující trend. Nehty na noze proměnila v rudé drápy

Dcera někdejší topmodelky Kate Moss (48) vyvolala horlivé diskuse poté, co na Instagramu zveřejnila snímek svých chodidel s dlouhými umělými nehty. Pod příspěvkem samotným jsou jak komplimenty, tak kritika. Povede se jí zavést nový trend, nebo pohoří stejně jako před lety Rihanna (34)?

Trendy se mění nejen s každým rokem, ale i s ročním obdobím. V oblasti pedikúry ale obecně lidé neradi experimentují a zůstávají u dlouholeté klasiky, jakou je lak libovolné barvy a ostříhání do tvaru a velikosti, která nebude překážet. Lila Moss (19) se ovšem pokouší tento stereotyp změnit.

Dcera známé topmodelky a rebelky Kate Moss na Instagramu ukázala červené drápky v blyštivých sandálcích na podpatku. Takové umělé nehty, jaké si nechávají statisíce žen po celém světě dělat na rukou, si ona nechala vytvořit na nohou. A reakce pod příspěvkem jsou podle očekávání rozporuplné

Trend, nebo odpornost?

Především další slavní lidé jsou z fotografie ohromení a v komentářích dávají najevo, jak moc se jim dlouhé nehty na nohou líbí. „Ty nehty vypadají super sexy,“ napsala jedna z fanynek začínající modelky a svá slova zdůraznila emotikony se srdíčky místo očí. Někteří ale její nadšení nesdílí.

„Z těch nehtů je mi až fyzicky špatně,“ napsala jedna ze sledujících přímo pod fotografii nehtů, které se dají považovat za oficiálně největšího nepřítele ponožek a s nimiž by si Lila Moss musela kupovat o velikost větší obuv než běžně.

Podívejte se, jak Rihanna přivedla na svět miminko:

Rihanna pohořela

Trend dlouhých nehtů, i když ani zdaleka ne do té míry, jak ukázala Lila Moss, zkoušela prosadit už v roce 2016 barbadoská zpěvačka Rihanna. Už tehdy nešlo o nic, co by u veřejnosti sklidilo chválu. Módní magazín Vogue však na její pedikúru pěl chválu, stejně jako pedikérka Madeline Poole.

„Pokud můžete každý den nosit sexy sandálky, jste královna. Dlouhé nehty na nohou poukazují na bohatý životní styl. Vypovídají o tom, že jejich nositelka nemusí být neustále na nohou a pobíhat po městě v teniskách,“ uvedla pro prestižní magazín.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.