Moniku Absolonovou čekají první Vánoce bez dětí. Není to příjemné, půjdu na pivo, říká

Monika Absolonová (47) vyráží zpívat na vánoční trhy na různá místa po České republice. Blížící se svátky pro ni ale letos budou trochu jiné, jelikož stráví Štědrý den bez svých synů. Pro zpěvačku to je velice citlivé téma, i když se s aktuální situací snaží smířit a brát ji takovou, jaká je.

Monika Absolonová má ze vztahu s bývalým hokejistou Tomášem Hornou (43) dva syny – Tadeáše (8) a Matouše (5). Ačkoliv se se svým ex o vánočních svátcích stýkali jako rodina ještě dva roky po rozchodu, tento rok nastala změna a kluky bude mít tatínek. Monika situaci jako maminka nese hůř i proto, že má období Vánoc velice ráda.

Mohlo by vás zajímat: Monika Absolonová vzpomíná na Zagorovou. Nikdy nementorovala a většinou měla pravdu, říká

„Letos má kluky na Vánoce táta, pro mě to není příjemná situace, protože Vánoce miluju. Musím říct, že je mi líto, že nebudou doma, protože vím, že i Tomášovi se u nás na Vánoce strašně líbilo. A dokonce poslední dvoje Vánoce u nás byla jeho dcera, tak mě mrzí, že neumožní svým dětem, aby byly tam, kde je to asi fajn,“ sdělila zpěvačka v rozhovoru pro pořad Showtime.

Situaci se snaží brát statečně

Ačkoliv je to pro ni těžké, snaží se situaci brát takovou, jaká je. „Ale to nevadí, my si uděláme Vánoce 23. prosince a budu se snažit, aby byly co nejhezčí, ale to se snažím každý rok. Akorát se mi tím posouvají vánočky a tak, chtěla jsem se domluvit, nejde to, tak doufám, že budou mít stejně hezké Vánoce, jako by měli doma, i někde jinde,“ dodává Absolonová.

Čtěte také: Havlová, Něrgešová i Boho ukázaly své adventní věnce. Která má ten nejhezčí?

Štědrý večer bude Monika trávit v kruhu své rodiny. „Až odevzdám kluky, půjdu na pivo a pak se vrátím a budu u bráchy,“ popsala své plány s úsměvem zpěvačka. Kvůli výjimečné situaci týkající se Vánoc však přijde ještě o další tradici. „My třeba 25. prosince už 35 let jezdíme ke strejdovi Marešovskému do Benešova, letos tam ale kluci poprvé nebudou. Tak to mě taky mrzí, protože tam bude dalších šest vnoučat a kluci se na to těšili. Ale nedá se nic dělat, když tady máme takové soudní řízení a někdy se rodiče asi nedokážou dohodnout, nedá se nic dělat,“ uzavřela Absolonová a dodala, že k letošním Vánocům si přeje, hlavně aby byli všichni zdraví.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.