Celebrity

30. listopadu 2022 10:35

Tomáš Durčák

Havlová, Něrgešová i Boho ukázaly své adventní věnce. Která má ten nejhezčí?

Začal advent

Adventní čas je již v plném proudu, což kromě návštěvy vánočních trhů, vánočních večírků nebo ochutnávání různých vánočních punčů rovněž znamená, že naše domovy zdobí adventní věnce. Ani slavní letos opět nezaháleli a mnozí se již těmi svými pochlubili. Který byste si uměli představit u sebe doma?

Ornella Koktová

Manželka Josefa Kokty a trojnásobná maminka Ornella Koktová k fotografii svého adventního věnce (viz galerie níže) ve stříbrno-zlatém provedení napsala: „První svíčka, která se zapaluje na první adventní neděli, se nazývá svíce proroků – je památkou na proroky, kteří předpovídali narození spasitele. Letos ji zapaluje Quentínek.

Alice Bendová

Herečka Alice Bendová se pochlubila adventním věncem, který si sama vyrobila. Byť to nebylo úplně bez újmy. „Krásnou 1. adventní neděli. Tohle je naše výroba, popálila jsem si drápy, samozřejmě. Tavicí pistole je dobrá, ale nesmí se ta horká hmota přilepit mezi prsty,“ napsala k fotografii svého věnce s mohutnými svíčkami ve tvaru hvězd a vánočními ornamenty.

Dagmar Havlová

O samotný akt zapálení první adventní svíčky na svém krásném, červeno-zlatém věnci se podělila bývalá první dáma a herečka Dagmar Havlová. „Adventus znamená příchod, přicházení. Křesťané čekají na příchod, narození Ježíše. Radostná doba. Obdarovávání, usebrání, očekávání,“ stojí v poselství ve zveřejněném videu.

Veronika Arichteva

Herečka Veronika Arichteva (36) svým letošním adventním věncem rozhodně zaujala. Rozhodla se totiž pro velmi minimalistický styl, tvořený jen jednou kovovou obručí a nástavci pro čtyři vysoké, úzké svíce. „Krásnou 1. adventní neděli,“ napsala k fotkám Veronika, aniž by design jakkoli komentovala. V komentáři za něj sklidila řadu chvály, ale i názory od žen, kterým se takový vzhled zkrátka nelíbí. Umíte si takový svícen představit na stole u vás doma?

Tereza Kostková

Vlastnoruční výrobu s pomocí tavící pistole zvolila také Tereza Kostková (46). A nezůstala jen u výroby jednoho věnce. „A tu jeden ryze adventní příspěvek… jaké máte vy? Já dnes dva, a to jsem teprve jen začala. Krásný advent všem lidem dobré vůle,“ napsala herečka s náznakem, že ji zřejmě výroba několika dalších adventních věnců ještě čeká.

Jitka Boho

Zpěvačka a bývalá modelka Jitka Boho (31) si letos užije první Vánoce jakožto dvojnásobná maminka. V říjnu totiž porodila syna Tadeáše, kterého vychovávají s jejím přítelem, podnikatelem Tomášem Hřebíkem (42). I ona si dle zveřejněného videa věnec vyrobila sama a hned po jeho dodělání se vrhla na cukroví. „Tak jsem to stihla. Tedík spí a jdu připravit těsto na perníčky. Bude dlouhááá noc,“ dodala Boho.

Regina Řandová

Další z netradičnějších adventních věnců předvedla herečka Regina Řandová (55), jejíž věnec z velké části tvoří korkové špunty z vinných láhví doplněné o bílo-zlatou stuhu, drobné baňky a šišky. „Na večerní zapálení 1. svíčky jsme připraveni,“ pochlubila se herečka, kterou můžete znát ze seriálů Slunečná nebo Krejzovi.

Laďka Něrgešová

Moderátorka pořadu SHOWTIME Laďka Něrgešová (46) rovněž nezahálí a na začátek adventu již byla připravená i s napečenou vánočkou, přičemž slíbila, že se posléze podělí i o svůj recept. „Začíná advent. Železná neděle. Svíce proroků a naděje. Dopoledne jsem upekla vánočku. Udělali jsme věnec. A odpoledne měla Meda koncert u rozsvícení stromečku v ZOO. Ježíšku?! Těšíme!!“ napsala Laďka.

Monika Absolonová

Zpěvačka Monika Absolonová (46) se podělila nejen o svůj krásný a zajímavý adventní věnec, ale i o to, jak u něj zpívá koledy její sedmiletý syn Tadeáš. „Krásnou první adventní neděli moji milí,“ dodala Monika, která si po mnoha letech díky moderování dokureality show Den jak sen znovu vyzkoušela nejedny svatební šaty.

Lucie Benešová

To herečka Lucie Benešová (48) sdílela rovnou celou záplavu hotových adventních věnců. Jak se svěřila, letos již po sedmnácté za sebou se svými nejbližšími pletla na své chalupě věnce. „Máme za sebou již 17. tradiční víkendový ročník věncování u nás na chalupě s mými nejbližšími ženami, dcerami, a dokonce nám přibyla do party už i vnoučata,“ pochlubila se herečka.

Kateřina Brožová

O svůj tradičně vypadající adventní věnec s výraznými zlatými svícemi se podělila také herečka Kateřina Brožová (54). „Přeji vám krásnou první adventní neděli milí moji,“ dopsala ke statusu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.