Celebrity

14. listopadu 2023 09:30

Eliška Reiglová

Monika Babišová truchlí. Kamile Mortimer dala slib, který už nedokáže splnit

Česká podnikatelka Kamila Mortimer (†56) o víkendu zemřela při tragické nehodě na skútru na Bali. Její nečekaný skon zasáhl celou řadu známých osobností, včetně manželky bývalého premiéra. Monika Babišová znala zesnulou podnikatelku dlouhá léta a při posledním setkání jí dala slib, který už nebude možné splnit.

Kamila Mortimer patřila ke známým a úspěšným osobnostem v oblasti obchodu, více než 6 let pracovala na pozici generální ředitelky mezinárodní společnosti JCDecaux a téměř 10 let byla generální ředitelkou firmy Outdoor akzent. Kromě toho byla dobře známá i ve světě showbyznysu.

Ač s Monikou Babišovou nebyla podnikatelka ve stálém kontaktu, věděly o sobě a náhodně se potkávaly při nejrůznějších příležitostech. „Byly jsme jen známé, co si vždycky popovídaly a občas napsaly, sledovaly se na Instagramu,“ přiblížila manželka někdejšího premiéra deníku Blesk, jaký vztah s Mortimer měla.

Nesplnitelný slib

Vztah mezi dvěma úspěšnými blondýnkami se mohl prohloubit kvůli slibu, který Mortimer od Babišové dostala. Příležitost jim ale už ranou osudu dána nebude. „Naposledy jsme se s Kamilou potkaly na letišti v Marbelle a slíbila jsem jí, že s ní příště poletím. K tomu už ale asi, bohužel, nedojde,“ uznala smutně vystudovaná designérka interiérů.

Smutek a vřelost

Přestože si s podnikatelkou nebyla nejbližší, zpráva o jejím skonu Moniku Babišovou zarmoutila. „Byla jsem z toho v šoku a nemohla té zprávě uvěřit. Věděla jsem to velmi brzy, ale neznala detaily, protože jsem nebyla na signálu, a tak mi přišla jen zpráva, že Kamila umřela,“ vzpomněla na moment, kdy se k ní informace dostala.

„Je mi jí chudinky moc líto, byla plná života, energie a uměla si užívat života. Často jsme spolu mluvily o cestování, dávala mi doporučení na dobré restaurace a krásná místa. Myslím, že nám všem bude Kamča hodně chybět,“ dodala Monika Babišová.

Podívejte se také na rozhovor s Monikou Babišovou v pořadu Showtime:

Sdílejte článek
Štítky nehoda smrt Bali tragédie slib Monika Babišová Kamila Mortimer

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.