Monika Babišová vyrazila s dětmi na dovolenou. V Cannes vynesli luxusní modely

Monika Babišová momentálně tráví prosluněné dny se svými dětmi Vivien a Frederikem ve francouzském Cannes. Přímořské letovisko si soudě podle fotek všichni tři užívají. Snímky rodiny v luxusních outfitech se manželka bývalého premiéra pochlubila na sociálních sítích.

Monika Babišová (49) si udělala se svými dětmi krásný výlet do luxusního letoviska, které leží u Azurového pobřeží. Společně si dovolenou užívají plnými doušky a nasávají místní atmosféru všemi smysly. Navštívili tam řadu vyhlášených podniků, kde si vychutnali skvělé jídlo. Mimo to si samozřejmě dopřávají pobyt na slunci a obdivují krásy tohoto přímořského města.

Mohlo by vás zajímat: Monika Babišová vyrazila s dětmi na dovolenou. V Cannes vynesly luxusní modely

Je známo, že Monika Babišová a její dcera Vivien (23) mají rády módu. V tomto případě to opět potvrdily. Manželka Andreje Babiše (68) se na Instagramu pochlubila krásnými fotkami, na kterých pózuje se svými dětmi, a nutno říct, že to všem velice sluší.

Luxusní doplňky nesmí chybět

Monika i její dcera Vivien dbají na doplňky, na kterých rozhodně nešetří. Do francouzské metropole obě vynesly luxusní kabelky známých značek. Monika si ke svému outfitu vzala flitrovanou kabelku Baguette od Fendi, jejíž cena se pohybuje okolo 80 tisíc korun.

Vivien jde ve šlépějích své maminky a lásku k módě zdědila jistě po ní. Krásná blondýnka zapózovala s kabelkou Triangle od Prady. Cena tohoto modelu se pohybuje kolem 60 tisíc korun. Obě dámy si vzaly lodičky na vysokém podpatku a k tomu šaty volánkového stylu. Vedle sebe vypadaly téměř jako sestry. Syn Frederik (21) měl na sobě bílou košili, ke které si vzal tmavě modré kalhoty a mokasíny ve stejné barvě. Obě děti jsou pro Moniku vším a je na ně velice pyšná, jak sama několikrát zmínila v příspěvcích na sociálních sítích.

Čtěte také: Eva Pavlová versus Monika Babišová: Módní alarm porovnal dámy z hlediska stylu

Fanoušci je pod fotkou okamžitě zasypali obdivnými komentáři. „Na Olympu už je pouze 11 Bohů. Jedna Bohyně sestoupila na zem,“ napsal například jeden obdivovatel. „Krásné,“ doplnila další fanynka.

Monika Babišová pro Showtime:

Sdílejte článek
Štítky móda celebrity Monika Babišová Frederik Babiš Vivien Babišová dovolená Cannes

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 5. 2024

Vaše energie se může obrátit ke zkrášlení vašeho domova, Berani. Možná jste se rozhodli vymalovat nebo se vydat zcela novým směrem ve svém vkusu. Plakáty nebo jiné suvenýry z cizích zemí by vás nyní také mohly obzvláště oslovit. Očekávejte, že se u vás někdo zastaví a přinese vám zajímavé novinky, které by mohly rozproudit vaši mysl rychlostí tisíc mil za hodinu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.