Celebrity

7. května 2024 12:15

Vanesa Havlíková

Monika Babišová ukázala své nové já. Na první fotografii po rozchodu jen září

Monika Baišová (49) a bývalý premiér Andrej Babiš (69) v dubnu oznámili, že se po 30 společných letech rozcházejí. Netrvalo dlouho a po boku podnikatele se objevila nová žena, se kterou byl spatřen už i na veřejnosti. Poprvé od oficiální odluky nyní zveřejnila fotografii také Monika a zdá se, že i ona začíná zcela nový život.

„Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují,“ napsal přednedávnem na Instagram Andrej Babiš, jenž má s Monikou dvě děti – dceru Vivien a syna Frederika.

Čtěte také: První foto Andreje Babiše a jeho Anety: Šli spolu na MMA

Pár spolu prožil dlouhých 30 let, z toho sedm v manželském svazku. Přestože se jejich cesty nyní rozdělily, dle jejich slov rodinné vazby zůstanou i kvůli dvěma společným dětem pevné. Co se týče rozvodu, bývalý pár zatím neuvedl, zda je na pořadu dne. Jak se ale zdá, jejich vztah je uzavřenou kapitolou. Podle deníku Blesk se totiž Andrej Babiš už vídá s novou ženou. Tou má být Aneta Zicklerová, která mu pomáhá s PR.

Monika na snímku jen září

Také Monika už má nějakou dobu vlastní život. Přes půl roku obývá dům na nové adrese a s Andrejem společnou domácnost už několik měsíců nesdílí. Nyní se Monika poprvé po rozchodu ukázala také svým fanouškům na sociálních sítích.

Na zveřejněné fotografii, ke které přidala popisek „Nové já“, jenom září. Kromě širokého úsměvu, který svým sledujícím věnovala, upozornila pomocí emotikonu také na svůj účes. Vlasy zkrátka dělají člověka a na první pohled je vidět, že se Monika v novém sestřihu cítí skvěle.

Podívejte se na rozhovor s Monikou Babišovou:

Sdílejte článek
Štítky fotografie rozchod Instagram manželství Andrej Babiš účes Monika Babišová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.