Celebrity

6. května 2024 14:55

Josef Šťastna

První foto Andreje Babiše a jeho Anety: Šli spolu na MMA

Bývalý premiér Andrej Babiš se po třiceti letech společného života rozešel s manželkou Monikou. Podle Blesku je jeho novou partnerkou krásná Aneta Zicklerová. Babiš byl s Zicklerovou už na konci července na zápasech MMA.

„Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii. Děkujeme vám za pochopení a žádáme o zachování soukromí. Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ tak oznámil Babiš na Instagramu, že opouští manželku Moniku. Dvojice zatím neuvedla, zda je na pořadu dne také rozvod. Podle deníku Blesk je jeho novou partnerkou Aneta Zicklerová, která mu pomáhá s PR.

Redakce webu eXtra.cz upozornila, že Babiš byl se žhavou zrzkou vidět už na konci července. Tehdy zašli na Švatnici, kde probíhaly zápasy MMA pod hlavičkou organizace Oktagon. Zicklerová v hledišti seděla hned za Babišem a několikrát se s politikem dostala do družného hovoru, uvedl web eXtra.cz

Aneta Zicklerová seděla při akci Oktagonu těsně za Babišem. Je otázkou, zda v té době byli už v těsném kontaktu, nebo spolu pouze spolupracovali. Andrej Babiš ani Aneta Zicklerová zatím svůj vztah oficiálně nepotvrdili, na dotazy novinářů ani jeden nereagoval.

Podívejte se také na rozhovor s Monikou Babišovou:

Sdílejte článek
Štítky Instagram Andrej Babiš MMA Oktagon Blesk Aneta Zicklerová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.